Enes sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor Taro GP2 Yedek Parça Problemi Ve İlgisizlikleri

21 Temmuz 2024 17:23

Ocak ayında Yuki'den motor aldım. Yuki Taro GP2 model motorumdan performans ve rahatlık açısından çok memnunum. Fakat ilk geldiğinde akü bitik geldi. Kendim değiştirdim, yaklaşık 1 ay sonra tekrar bitti. Bir daha değiştirdim, yine bitti. Servise götürdüm, elektrik aksamı garantiye girmiyor dendi. Elektrikçiye götürdüm, konjektör arızası dediler. Konjektör siparişini verdik fakat hala gelmedi. Kurban Bayramı'ndan önce verdiğim sipariş hala gelmedi. Yuki'nin de bana ulaşıp yedek parçamı temin etmelerini istiyorum. Ne zaman arasak gemide deyip erteliyorlar. Yuki'nin yardımcı olmasını istiyorum. Motorumu kullanamıyorum.

07 Kasım 2024 11:08

Konjektör gönderdiler fakat yanlış konjektör göndermişler voltajı çok yükseltiyor firmaya geri gönderdik kendimiz konjektör taktik fakat akü bitmeye devam etti. Daha sonra sorunun ekrandan kaynaklı olabileceğini söylediler. Ekran siparişi verdik fakat yine akü bitmeye devam etti. Henüz sorunu bulamadık. Firmayı da aradığımızda sorununuzu kendiniz çözün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun dediler. İlgilenmediler. İletişime asla geçmeye tenezzül bile etmediler. Yuki pişmanlıktır!

Muhammed
Muhammed

Yuki taro 20 r gp1 motorumun 3500 devirde gaz yememe sorunu var ne yaparsan yap 3500 devri geçmiyor ayrıca kendim gaz Kelebek sensörü ve röleleri satın aldım sonra ayıca statör ve okuyucu seti aldım ayrıca volan satın aldım ustam da artık kafayı yıecek bende iyeceğim Yuki pişmanlıktır. Yedek parçayı yönetmelikte geri almaları gerekiyor çünkü arıza bunlardan değil ancak almıyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım yapacak bir şey ok maalesef.

Enes

Suzuki ye geçtim kafam çok şükür rahatladı bakım harici servise gitmiyorum

Piyasa
Piyasa

Dostum öncelikle iyi günler bu sorunu bende yaşıyordum sonra orijinal aküyü söküp incelemeye başladım ve akünün gel yani jel akü olduğunu fark ettim ve jel akünün ne olduğunu araştırdım araştırmalar sonucu bu tür akü modellerinin içine safsu katıldığını öğrendim ve akünün içine safsu doldurdum ardından aküyü şarj ettirdim ve motorum tek marşta çalıştı umarım sorununu çözmene yardımcı olabilirim

Yuki Motor Taro Gp2 Fabrikasyon Arıza

İsmail
25 Eylül 2024 22:53
Recep sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 15:47

Yuki Taro GP2 Motorumda Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Servis Mağduriyeti