Enes sonuçtan çok memnun

YouTube Abone Olduğum Kanallar Gözükmüyor!

24 Nisan 2024 03:15
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü. Eğer gerçekten buraya yazdıktan sonra düzeldiyse ilginiz için teşekkür ederim.”

Youtube.com'ye'da abone olduğumuz kanalları abonelikler sekmesine girince en üstte sırayla görüyorduk bende artık gözükmüyor. Güncellemeden mi oldu ne oldu anlamadım. Düzelmiyor da başkalarına soruyorum onlarda bir değişiklik yok. Tekrar eski haline gelmesini istiyorum. (Telefonum Samsung Galaxy A32)

profile profile profile
27 Nisan 2024 02:31

Yorumlar (7)

Filiz
Filiz

Youtube.com da abone olduğum kanallar aboneliklerime tıkladığımda üstte sıralı bir şekilde görünmüyor nasıl düzelecek bu telefonum iPhone

Bende de aynı sorun var hem iPhone cihazımda hem de Samsung tabletimde. Birebir aynı cihazlara sahip eşimde bu sorun yok ve bilgisayarımdan tarayıcı vasıtasıyla giriş yaptığımda da bu sorun yok. Abonelikler menüsünde üstte bant şeklinde yer alan abone olduğum kanallar listesini hiçbir mobil cihazımda görüntüleyemiyorum. 4 kez Youtube.com destek ekibi ile e-posta alıp verdim fakat sundukları çözümler cihazı kapatıp açma, uygulamayı silip yükleme uygulama üzerinden geri bildirim gönderme (ki kendilerine ulaşma yöntemim bu olmasına rağmen) gibi saçma çözümler. O şekilde halloluyor olsa sizinle neden iletişime geçeyim? Ayda 120 TL kesmeyi biliyorsunuz. Bir destek isteyince fıkra gibi çözümler sunuluyor.

Enes

O çözüm diye söyledikleri şeyleri ben zaten iletişime geçmeden yaptım ama bir faydası olmadı son çare buraya yazdım işte bunun faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama dün gece baktığımda düzelmişti. Sebebi nedir bilmiyorum ama Youtube.com kendine kendine bir şeyler deniyor olabilir. Sizinki de düzelir diye düşünüyorum Mehmet bey

Bende de aynı sorun var. Bir haftadır bakmadım yer kalmadı. Bir üyeliğimde çıkarken diğerine çıkmıyor!

Enes

Evet benimde an itibariyle düzelmiş görünüyor bilgilendirme için teşekkürler!

Tunay
Tunay

Bende de a50 var aynı sorun bende ve Samsung kullanan başka arkadaşımdada var bence Samsung telefonlarda bir sıkıntı var

Enes

Tek ben değilmişim o zaman umarım düzelir.

Youtube.com Kanalımdan Birileri Takip Ediliyor

Efnan