Yiğit Akü Raf Ömrü Dolmuş

18 Eylül 2024 11:10

Öncelikle merhabalar. 20.10.2022 tarihinde almış olduğum 72 Amper Yiğit Akü aracımı çalıştırmadı ve en yakın Yiğit Akü satış noktasına gittim. Araç üzerinde gerekli ölçümler yapıldı ve sonuç olarak akü arızalı teşhisi konuldu. Üzerindeki aküyü söküp geçici bir akü taktılar ve bir servis kontrolü yapacak, size bir hafta içinde gerekli bilgiler verilecek denildi. Bir hafta sonra geldiğimde akünün raf ömrü dolduğu için garanti kapsamına girmeyeceğini söylemişler. 02.2022 üretim tarihli olduğunu ve akünün raf ömrünün 6 ay olduğunu söylediler. Ben de araştırmalar sonucu yerli lider akülerde raf ömrü 1 yıl, ithal akülerde 2 yıl olduğunu izah ettim ama bizim yapabilecek bir şeyimiz yok dediler. Eski akümü aldım, yerine de ithal akü taktım. Demek ki yerli ve milli lafı boşmuş.

18 Eylül 2024 11:27 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmıştır, en kısa sürede sizinle irtibata geçilip değerlendirme yapılacaktır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

04 Ekim 2024 17:23
İsmail
İsmail
04 Ekim 2024 17:36

Akü hala durmaktadır değişim için daha geç değil yönlendirim bir bölge bayisini değiştirelim

Güner sonuçtan çok memnun

Garanti Süresi Dolmadan Karşılaşılan Sorun Ve Yanıltıcı Hizmet

07 Nisan 2025 10:09
"Yiğit Akü temsilcisi huseyin bey gerçekten pozisyonu itibariyle çok yardımcı oldu... Ürünü marka haline getiren gerisi dönüş ler ve de etkili iletisim sağlayan çözüm odaklı kaliteli personeldir. Bu kapsamda sorunumu iletişime geçer geçmez 12 saat dilimi içinde halletti... Yiğit Akü huseyin bey ile gurur duymalı özveri anlayış sahibi ve profesyonel... Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum..."
Osman sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 11:58
Yiğit Akü Kış Sabahlarında Arızalanan Aküler Ve Müşteri Mağduriyetleri

23 Aralık 2023 14:24
inci-aku-arac-akusunde-yasanan-sorunlar-ve-servis-deneyimim-1.pdf
Recep sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 21:31