Muhammet sonuçtan çok memnun

Yiğit Akü 2. Şarjda Şişme Sorunu

20 Haziran 2024 14:14
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Yiğit Akü ailesine teşekkürü borç bilirim, onca marka arasında sizi seçtiğim için çok memnunum, gerekli inceleme, gerekli uyarılarınızı dikkate aldım, şüpheniz olmasın bundan sonra diğer araçlarımda da tercihim siz olacaksınız teşekkürler🙏”
17 Haziran 2024 10:52

Ürünleri geçtiğimiz bayram öncesi kaçkar akü firmasından satın aldım, Yiğit aküyü yerli bir firma olmasından dolayı tercih ettim ilk şarjda yoğun ısı asit kokusu kaynama sesi ile karşılaştım yeni ürün olduğu için normal olduğunu düşünmek istedim, ikinci şarjda 1 ve 5 numaralı akülerde hafif 2,3,4 numaralı akülerde yoğun şişme ile karşı karşıya kaldım gerekenin tapılmasını Yiğit aküden talep ediyorum.

24 Haziran 2024 08:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmıştır, en kısa sürede sizinle irtibata geçilip değerlendirme yapılacaktır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

27 Haziran 2024 09:36

Bugün Yiğit Akü firmasından, yetkili bir beyefendi aradı akülerimi istedidiler 😊

10 Temmuz 2024 17:14

Garanti Kapsamında Akü Değişimi Ve Satıcı İletişimsizliği

10 Ocak 18:02
Mehmet sonuçtan memnun

Yiğit Akü Aldığım Akünün Üretim Tarihi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

28 Ekim 2025 16:49
"Yigit akü üretim tarihi bilgisini paylaştı. Excel kutucuğuna numarayı yazıp tarihe dönüştür e basınca tarih geliyor. Akü üretim tarihi marka nin güvenilirliği acısından önemli, satıcı eski tarihli aküyü satmaya çalışıyor, bana yeni tarihli diyor. Akü iki gün sonra hoşuma gitmeyince marka kendi urunu üzerinden olumsuz değerlendiriliyor. Üretim tarihini açıkça yazıp su tarihten sonra kullanılması uygun değildir diye belirtmeleri markanın selahati acısından oldukça önemli olduğunu anlıyorum. Ancak firmalar ürün satıcılarını korudukları müddetçe bu durumu hak ediyorlar. Urunu değiştirip şeffaf olan firmanın aküsünü alacağım. Bu sorunumu çözen şikayet var ekibine teşekkür ederim iyi ki varsınız."
yigit-aku-aldigim-akunun-uretim-tarihi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-sorunu-1.jpg

Satın Aldığım Akü Sürekli Bozuluyor, Garanti Desteği Alamıyorum

16 Ekim 2025 22:49