Mehmet sonuçtan çok memnun

Yiğit Akü Akü Tarihi Problemi

Yiğit Akü Akü Tarihi Problemi
15 Nisan 2023 02:44
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Firma yetkilisi Şener bey güler yüzü ve iyi bir sunumla konunun aydınlatılmasında iyi bilgili ve tecrübeli bu firmadan akü ve diğer ürünler almaya devam edeceğim.teşekkürler”

Yiğit Akü aldım. Üretim tarihine bakmak istedim. Üzerine 44931-39 yazan 7 haneli seri no basılmış. Böylece tarihi bulmamızı istiyor. Böyle kolay oluyor. Kosinüs çarpı sinüs bölü pi sayısına bölünmeni denklem yazın, üretim tarihini böyle çok basit oluyor. Akünün üretim tarihini okuyabilmek için oturup Youtube.com'dan videomu izleyeceğim, yok Excel indir, yok 2 harf yıl, 3 harf güneşin batışını, son harf mevsimi, ortadaki harf kuzuların doğum sezonu. Bu ne dalgamı geçiyorsunuz milletle? Bak şu ya 15.04.2023, bu kadar basit abi. Derdiniz ne?

24 Nisan 2023 09:04 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmıştır, en kısa sürede sizinle irtibata geçilip değerlendirme yapılacaktır. Yiğit Akü A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

26 Temmuz 2023 09:29

Gökhan
Gökhan

Mehmet bey ne demekmiş bu rakamlar :) bir ihtiyaç oldu da

Ben çok araştırdım aynı durumdan muzdarip iseniz yardımcı olurum tabi belirli bir ücret karşılığında ben bunun tarihini öğrenmek için harcadığım zamanı ve maddiyatı okul okurken harcamadım. :)

25 Aralık 2025 12:55

Eski Üretim Akü Gönderilmesi Ve Marş Sorunu

24 Şubat 19:36
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresindeki Yiğit Akü Arızası Ve Ücretsiz Değişim Talebi

14 Ocak 22:30