Betül sonuçtan hiç memnun değil

YHT | Yüksek Hızlı Tren Güvenlik Kontrollerindeki Çifte Standart Ve Tehdit Edilme

13 Ekim 2024 11:29

Bozüyük yüksek hızlı tren istasyonunda yeterli güvenlik kontrolleri yapılmadan içeri yolcu alınıyor. Ve benim çantamdaki içinde nohut olan kap ses çıkardı diye eşyalarımı almadılar. Kimsenin aranmayıp eşyalarının içinde ne var ne yok bilinmeyip benim nohutum a fasulyeme ambargo koyan çalışanlardan rahatsızlık duyduğumuzu ve yeterli hakkaniyetli güvenlik önlemleri alınmayıp bir nohut a laf eden sözde güvenlik görevlilerinin ve memurların işini kötüye kullandığını bildirmek istiyorum.

Xr den sorunsuz geçtikten sonra bilet kontrolünde valizime müdahale etmeleri bir haksızlıktır. Madem öyle diğer insanların da detaylı aransın ve hakkımı aradığım için ve kadın olduğum için beni tehdit ettiler. Beni merdivende beklettiler, kadın olduğumuz için annemle bana bağırdılar, annem zaten kalp hastası. Bir de beni almayacaklardı fasulye ve nohut taşıyorum diye.

Onların yüzünden biletim yanacaktı. Yalvarırım tüm yolcular yeterince arandıktan sonra içeri alınsın. Ben xr den geçmeme rağmen fasulyeme laf edip ne taşıdığı belli olmayan, xr den geçmeden binen nice yolcuların da, kolunda cebinde çantasında ne taşıdığı belli olmayan insanların güvenliğimizi tehdit ettiği gerekçesiyle tedirginiz. Lütfen hakkıyla önlem alınsın.

Benim memleketten götürdüğüm nohutlarım fasulyelerim kimseyi öldürmez ama yeterince kontrol edilmeden alınan insanlar bizim can güvenliğimizi riske atar. Daha emniyetli, daha hakkaniyetli, daha titiz ve daha kibar çalışanlar alın lütfen. Kadın cinayetlerinin işlendiği bu ülkede kimse bir kadına bağıramaz tehdit edemez. Herkesi detaylıca aradıktan sonra benim fasulyeme laf etsinler.

09 Ağustos 2023 13:33

YHT (Yüksek Hızlı Tren) Arifiye'den Sakarya Eskişehir Arası Bilet Aldım Ama Yanlış Yönlendirildim

11 Ağustos 2023 19:47

25 Aralık 2024 16:13