İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Ödeme Talimatı Sorunu Ve Elektrik Kesintisi Mağduriyeti

Otomatik Ödeme Talimatı Sorunu Ve Elektrik Kesintisi Mağduriyeti
23 Aralık 2024 10:01

Çalık YEPAŞ'a otomatik ödeme talimatım var, kredi kartından, fakat 4 aydır bankaya fatura bildirimi gitmediğinden faturalarım ödenmemiş. Sokağımızdaki evlerin elektriği kesildi. WhatsApp hattından ihbar oluşturamadığımdan YEPAŞ ödeme şubesine güncelleme yapmaya gittiğimde 4 adet ödenmemiş faturam olduğunu öğrendim. Ödemeyi yaptım geldim. Anneme kışın bende kaldığı için annemin evinde kimse yoktu, aynı benzer durum onun evinde de yaşandı. YEPAŞ gelmiş elektriği kesmiş. Biz olayı fark edince annemin evinin elektriğini ödedik. Kesik olduğundan bilgimiz yoktu. Dün elektriği açmaya gelmişler, komşular söyledi. Evde kimse olmadığından derin dondurucu ve buzdolabındaki tüm gıda eşyalarını bozulmuş, kokmuş vaziyette bulduk. Bu kadar zararı kim karşılayacak? YEPAŞ Türkiye genelinde böyle bir uygulama yapmış ve insanlardan bilinçli epey bir para aldı; açma kapama ücreti, gecikme faizi. Evinde olmayan insanlar var, tüm eşyaları bozuldu. Yazık, günah değil mi? Faturalara kimse dikkatli bakmıyor, otomatik ödeme talimatı verdiği için bir de küçücük yazıyla yazılmış, fark edilmesi çok zor. Emekliyim, zaten maaşımız yetersiz, ayrıca YEPAŞ haksızlık yapıyor böyle bir uygulamayla.

23 Aralık 2024 10:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

23 Aralık 2024 11:17

Merhaba şikayetim neden yayımlanmadı acaba

23 Aralık 2024 16:10

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

25 Aralık 2024 14:08

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
25 Ağustos 2025 15:06
otomatik-odeme-talimatina-ragmen-elektrik-kesintisi-ve-bilgi-eksikligi-1.jpg

Ömer
21 Ocak 2025 08:49
Elektrik Kesintisi Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
24 Temmuz 2024 12:25
yepas-yesilirmak-elektrik-perakende-otomatik-odeme-sorunu-nedeniyle-elektrik-kesintisi-ve-magduriyet-1.xlsx
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
03 Mart 2025 09:37