Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Operasyonu Sonrası Yaşanan Tıbbi Sorunlar

20 Kasım 2023 19:33

Beyin ve sinir cerrahisi doktoru S***** C***** adlı doktor tarafından ameliyat edilen hastamızın, ameliyat sırasında omurilik zarının patlatıldığını öğrendik. Şu anda hastam, başka bir hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor ve ölümle burun buruna. Ameliyat sonrası sürekli şikayetlerimiz oldu ve her iletişime geçtiğimizde 'normaldir' diyerek bizi gönderdi. Hastamdan beyin ve omurilik sıvısı akıyordu. Sürekli doktora durumu ilettiğimizde 'normaldir, geçer' diyerek durumu önemsemedi. Yanına gittiğimizde, bizi uyuşturmadan tekrar zımba dikişi yaptı ve 'açıklık kalmıştır, ameliyat yerinden' diyerek tekrar dikiş attı. İki gün sonra yine gittiğimizde, yine dikiş attı. Uyuşturmadan yapılan işleme itiraz ettiğimizde 'iğne yapacağım, aynı acıyı hissedeceksiniz ama bir kere iğne yapınca tek acı hissedeceksiniz' dedi. Ancak zımba ile yedi kez dikiş attı. Acil servise gittiğimizde ve acildeki doktor da kendisi olduğu halde gelip bakmadı. Diğer doktorlar 'hastanız acilde' demesine rağmen ilgilenmedi ve 'ben onlara söyledim' diyerek durumu geçiştirdi. Sizce bu normal mi? Hastamın yaşadıkları bizi çok üzdü ve perişan etti. Lütfen doktorunuzu araştırıp gidin, başkaları da perişan olmasın.

10 Ekim 2025 15:03
Doğum Sonrası Yanlış Ve Acımasız Müdahale Nedeniyle Yaşadığım Sağlık Sorunları
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-8.jpg
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-7.jpg
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-5.jpg

17 Eylül 2024 10:53
Hüsniye sonucu yetersiz buldu

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Operasyonlarından Kaynaklanan Mağduriyetler

16 Mayıs 2024 20:41