Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yenilio'da Güven Sorunu Ve Geciken Ödeme

Uğur
14 Ekim 2024 17:12

8 Ekim 2024 Salı günü saat 10:00 civarında yenilio (Cepa AVM) şirketine iki adet iPhone cep telefonumu satışını verdim. Telefonu alırken bana 1-2 gün içinde paramın yatacağı söylenildi. Ben de çarşamba günü aramadım. Sıkıntı var diye perşembe günü de aramadım. Cuma günü aradığımda kaydımla ilgili bilgiye ulaşılamadı araştırıyoruz denildi. Cumartesi günü aradım muhasebe kapalı denildi. Pazartesi aradım ben muhasebeyle görüşeceğim size bilgi vereceğim denildi. Öğleden sonra bir daha aradığımda halen daha muhasebenin işleyiş mekanizması anlatılıyor. Bana geri dönüş yapacağını söyleyen müşteri hizmetleri görevlisi, aramadığı bir tarafa, ben muhasebeyle görüştüm yarın yatıracaklar diye söylüyor.

Yenilio firmasına itimadım kalmadı. Buradan hem telefon almış hem de satmış bir müşteri olarak söylüyorum. Çözüm bulma isteğinin olmadığını gördüm. Ben zaten bu tarz görüşmeleri yapmayayım derken, iş bilmezlerin eline düştük. Sıhhiyedeki herhangi bir telefoncu yeniliyor firmasından daha iyi iş çıkartıyor bence, daha güvenilir diye düşünüyorum.

Bu da benim son alışverişim. Bu firmayla iş yapacak Olan birisi varsa gecikmeleri göze alsın. Paralarını bir hafta sonra alırlar.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yenilenmiş İphone 12 Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Hüseyin
03 Eylül 2025 21:50

Yenilenmiş İphone Teslim Edilmedi Param İade Edilmiyor

07 Temmuz 2025 15:04
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail
13 Ocak 2025 12:37
Apple Siparişim Teslim Edilmedi Ve İade Süreci Sorunlu
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
24 Aralık 2024 22:47