Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Bağlıca Eczanesi (Ankara) Tarafından Verilen Muadil İlaçla, Hastanelik Oldum

14 Şubat 2024 08:39

Yeni Bağlıca Eczanesi tarafından muadil ilaç diye verilen croxilex isimli antibiyotik içmem sonucu neredeyse hayatımı kaybedecektim. İlacı içtikten 20 dakika sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldım. Bütün vücudum kızarmış ve dilim şişmiş aynı zamanda nefes darlığı başlamıştı. 1 gün hastanede gözetim altında tutuldum. O ana kadar alerjim yoktu sürekli aqumentin içen birisiyim. Eczacı muadil diye croxilex i tavsiye etti. Onun tavsiyesi ile güvenerek alıp içtim.
Sonrasında günlerce kendime gelemedim. Eczacının çok önemli olduğunu bu olay sonrasında anladım. Çünkü eczacı hasta gözüyle değil müşteri gözüyle yaklaşıp muadil olan bu ilacın olabilecek yan etkilerinden bahsetmedi. Muadil ilaçların yardımcı maddeleri farklı oluyormuş ve alerjik kötü sonuçlar doğurabiliyor, benim yaşadığım gibi... Daha da kötüsü bu yaşadığım olay karşısında eczane tarafından ilgisizlikle karşılandım, olabilir böyle şeyler deyip, Sağlık Bakanlığına attılar topu. Eczacınızı kesinlikle iyi seçin.

Doğanlar Eczanesi (Bornova) Farklı İlaç!

01 Nisan 2024 14:02

09 Mart 2024 13:16