Yeditepe Üniversitesi Üniversite Misafirperverliğinde Güvenlik Engeli

27 Aralık 2024 18:21

Ben, Yeditepe Üniversitesi’nde doktora öğrencisi olarak eğitimime devam etmekteyim. Bir arkadaşım bilgi almak amacıyla kampüsümüze gelmiş, ancak güvenlik personeli tarafından gerekli yardımı alamamış ve kampüse girişine izin verilmemiştir.

Arkadaşımın amacı yalnızca danışma ve bilgi edinmek iken karşılaştığı bu durum, hem üniversitemizin misafirlerimize karşı olan misafirperverlik anlayışına hem de kurumsal imajına uygun düşmemektedir. Güvenlik personelinin tavrı, çözüm odaklı olmaktan uzak ve gereksiz şekilde katı bir tutum sergilemiştir.

Üniversite olarak akademik ve sosyal ortamlarda açıklık ve erişilebilirliği savunduğunuzu biliyorum. Ancak bu olay, bu değerlerin uygulanmasında eksiklikler olduğunu düşündürmüştür. Daha yapıcı bir yaklaşımın benimsenmesi ve misafirlerinize karşı daha kibar, yardımcı bir tutum sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Konu ile ilgili gerekli incelemenin yapılmasını ve güvenlik personelinin bu tür durumlarda nasıl bir yol izlemesi gerektiği konusunda bilgilendirilmesini rica ederim. Bu tarz olumsuz deneyimlerin tekrar yaşanmaması adına üniversitemiz adına gerekli adımların atılacağına inanıyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gece Saatlerinde Kampüse Alınmama Nedeniyle Güvenlik Riski Ve Mağduriyet

05 Eylül 2025 02:06
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Güvenliklerin Kötü Ve Çirkin Davranışları

19 Aralık 2023 12:32