Yebs Burger Sorun Yaşama

21 Kasım 2023 14:28

Sınırsız patates ve sınırsız içecek yalanı. O güler yüzlü samimiyetsiz çalışanlar birden farklılaşıyor. Dün oruç açmak için tercih ettiğimiz Yebs Burger'de daha tatlı ve kahve siparişimize geçemeden resmen kovulduk! Çalışanlar üç kez devam ediyoruz dememe rağmen tepsiyi önümüzden aldılar ve apar topar kalkmak zorunda bırakıldık! Sebep ise 4 menü alıp sadece iki bebeğe menü almamış olmamız... Neymiş 4 menü alıp öyle yüz paket patates yiyemezmişiz! Ve bebeklerin içeceklerine kutu içecek olmamasına rağmen 30 TL ayrıca ücret aldılar. Hani sınırsızdı içeceğiniz patatesiniz? Kendim için de almış olabilirdim! Kaldı ki büyük çocuklar sadece yarım hamburgerle doyup patateslerini bile yemeden oyun alanına koştular... Miniklere gelince... Mideleri ne kadar ki bebeklerin yedikleri Max 10 patates için bu kadar sorun oldu da tartışma çıkardınız? Üstelik siparişleri bilerek geç getirdiniz kalkalım diye... Çıkarken bizi resmen kovdunuz! O güler yüzlü adamın kasaya geldiğimizde süratini gördükten sonra kartı verip iki katını çekebilirsiniz buyurun dememe rağmen istediği miktarı çekmeyip, hala arkadan gelen arkadaşıma atmış tl açıkta kaldığını söylemiş inanabiliyor musunuz. Sanki biz beleşciyiz ya. Öyle kötü hissettirdiler ki kendimizi. Paramızla rezil olduk! Nerede kaldı müşteri memnuniyeti? Günümüzü mahvettiler. "kalkıyoruz mutlu oldunuz mu" dediğim çalışanın "evet biraz" cevabını vermesi de cabası! Bir de masamıza gelip memnun musunuz diye soruyor.