Ercan sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 13:12

Hepsiburada firması üzerinden almış olduğum YDS marka botumunda açılma meydana geldi. Bu durumu YDS firmasına belirttiğimde ürünün garanti kapsamında olduğunu ve onlara göndermemi söylediler. Şu an PTT Kargo ile çalışmalarına rağmen bana sadece bulunduğum ilçede şubesi olmayan UPS Türkiye ile anlaşmalı şekilde gönderim sağlayabilirsiniz dediler ve bunun üzerine kendi cebimden 80 TL ücret ödeyerek botları firmaya 3 mayısta gönderdim. 6 Mayıs tarihinde botlar firma tarafından teslim alındı ve onarım işlemleri devam ediyor diye tam 33 gün bekletildim. 33 güne mi yanayım verdiğim 80 liraya mı bilemedim. Yaptıkları adınada tamir dedikleri işlemi görsele ekliyorum üstten Japon yapıştırıcısı dökülmüş oda leke gibi iz bırakmış işin kötü tarafı açılma hala olduğu gibi duruyor. Tamir anlayışınızın bu olduğunu bilseydim 10 liraya Japon yapıştırıcısı alıp öylesine üstüne dökerdim en azından 70 liram ve 33 günüm bana kalırdı.

09 Haziran 2023 14:58 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ercan
Ercan
09 Haziran 2023 16:40

Size ben sürecin neden uzadığını daha net anlatayım yalan yanlış şeyler yazıp üste çıkmaya çalışmayın. Botlar çamurdan dolayı değil 6 Mayıs tarihinde sizin girişte çalışan bir bayan tarafından teslim alınıp 10 gün boş boş bekletildi. Ben sizi aradığımda siz bile botların nerede olduğunuzu bulamadınız çünkü botun sizde olduğundan haberiniz yoktu. Kargo firmasından alıcı ad soyadını öğrendim sonra sizin çalışan bayanın aldığını sayemde öğrenmiş oldunuz. Hepsini geçtim 3 santimlik bir yere Japon yapıştırıcısı dökmüşsünüz 33 günde bahanesi çamurlu olması mı? Ürün hasarı kullanıma bağlı demişsiniz neye bağlı olacaktı bir botun açılmaya karşı garantili olması için kendi kendine kutusunun içinde mi açılma yapması lazım? Anlaşmalı kargo firmalarımızla gönderim sağlayabilirsiniz diyorsunuz UPS Türkiye harici anlaşma kodu vermiyorsunuz neymiş siz botu aldığınızda biz UPS kargoyla çalışıyorduk o yüzden UPS ile göndermeniz gerekiyor diyorsunuz. Ben bu botu saklıyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım o botlar abarttığınız gibi çamurlu falanda değildi kargoyu teslim alan bayanın işgüzarlığını kapatmak için arkasına sığındığınız ve ürettiğiniz botunuzdan daha kaliteli bir bahane çünkü görmeyen direk inanır.

Muhammed sonucu yetersiz buldu

Muhammed
08 Aralık 2023 11:24
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 10:20
Serdar sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 13:11
Merve sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 20:21
"İlginiz için teşekkür ederim 🙏"
Doruk sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2025 15:37
"Şikayetime hızlı bir şekilde dönüş yapan bütün çalışanlara teşekkür ederim."