Yayla Haşlanmış Fasulye Çiğ!

Yayla Gıda
13 Aralık 2024 08:36690
Bilgehan'ın Teşekkür Mesajı
Merhaba Yayla Agro, haşlanmış fasulye ile ilgili şikayetimi dikkate alarak iletişime geçtiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Görüşme yaptığım Nilgün hanımın ilgi ve alakası kusursuzdu. Ürünün hammaddeden kaynaklı sert olduğunu kalite kontrol birimleriniz tarafından tespit edilip özür mahiyetinde gönderdiğiniz dört paket haşlanmış fasulye ve hediye olarak iki paket hazır salata tarafımca alındı. Bu ilgili, saygılı ve nazik tavrınız için teşekkür ediyorum. Markanızı kullanmaya devam edeceğimi belirtir tekrar teşekkür ederim.
12 Aralık 2024 18:30

Haşlanmış fasulye aldım ama üç saat ocakta olmasına rağmen hala çiğ

12 Aralık 2024 18:34

Ben haşlanmış olmasına güvendim ama yaşadığım rezilliği tarif edemem

14 Aralık 2024 12:05

Yayla marka haşlanmış fasulye aldım, dört paket. Tam üç saat ocakta olmasına rağmen hala çiğ ve videolarla da kanıtlanabilir. Ben çiğ fasulye pişirseydim daha çabuk olurdu. İnsanları saf yerine koyar gibi, paket üstündeki numara da kullanılabilir bir iletişim numarası değil. Tüketici Hakları'na markayı şikayet ediyorum ve buradan herkese söylüyorum, haşlanmış adı altında çiğ fasulye ambalaj yapılmış.

14 Aralık 2024 13:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, Sağlıklı bir yaşam ve gelecek üretmek için çıktığımız bu yolda müşterilerimizin şikayet, istek ve taleplerini önemsiyor, müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Müşterimiz Bilgehan Hanım ile irtibata geçilmiştir. Yayla Agro A.Ş Müşteri İlişkileri Departmanı’na iletmiş olduğunuz konunun uzmanlarımız tarafından en ince detayına kadar değerlendirileceğini belirtir, iyi günler dileriz. YAYLA Yaşam Senin! Sağlıklı Kal… YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi

21 Aralık 2024 14:27

Yayla Haşlanmış Fasulye Şikayeti

Yayla Gıda
16 Eylül 2025 08:42468

"Sevgili Yayla Argo, ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Umarım aynı sorunla tekrar karşı karşıya kalmam. Sağlıklı ve güzel günler dilerim."

Tümünü Gör
Yayla Pirinç İçindeki Şeyler Ne?

Yayla Pirinçİçindeki Şeyler Ne?

Çiğdem
Yayla Osmancık Yerli Pirinç Sabun Gibi

Yayla OsmancıkYerli Pirinç Sabun Gibi

Tuğçe
Yayla Fasulyesi Kuru Ve Sert

Yayla FasulyesiKuru Ve Sert

Ruveyda
2 Kez Yayla Osmancık Yerli Pirinç Aldım İkisi De Kötü!

2 Kez YaylaOsmancık Yerli Pirinç Aldım İkisi De Kötü!

Reyhan
Yayla Pirinç Sabun Gibi

Yayla PirinçSabun Gibi

Derya
Yayla Pirinç Sabun Gibi Eridi!

Yayla PirinçSabun Gibi Eridi!

Feyza