Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Switzerland Premium Plus Sebebiyle Omuz Sakatlığı

28 Aralık 2023 15:12

Yatsan'dan uzun araştırmalar sonucu Switzerland Premium Plus yatağını aldım. Yatağı aldıktan 6 ay sonra dayanılmaz ağrılarla uyanmaya başladım. Telefonla görüşme sağladığımda iade alamayacaklarını söylediler. Yatağı aldıktan sonra bel ağrılarımdan ötürü tedaviye başladım ve hala sıkıntılarım devam ediyor. Yatak o kadar sert ki yan yatan biri olarak iki omuzum da sakatlandı. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini, daha yumuşak bir yatakla değişim yapılmasını istiyorum. Müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma olduğunuzu umarak.

02 Ocak 2024 13:40

Yatsan Switzerland Premium Plus ürünü ile ilgili şikayetimi buradan ilettim. Şikayetimle ilgili arama sağlandı fakat herhangi bir öneri/çözüm sunulmadı. Tekrar aranacağım söylendi. Şikayetime verdikleri cevapta ise çözüm/önerilerin benimle paylaşıldığı belirtilmiş. Şu anda sorunum devam etmekte, tarafınızdan aranmayı beklemekteyim.

28 Aralık 2023 16:29 (Şikayetten 1 saat sonra)
30 Aralık 2023 22:01

Şikayetimle ilgili arama sağlandı fakat herhangi bir öneri/çözüm sunulmadı. Tekrar aranacağım söylendi. Şu anda sorunum devam etmekte, tarafınızdan aranmayı beklemekteyim.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatakta Çökme Ve Ağrı Sorunu

Melike
15 Kasım 2024 14:20
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatakta Sürekli Çökme Sorunu Ve Yetersiz Destek

Ayşe
20 Ekim 2024 13:56

Yatsan Switzerland Premium Plus

Veysi
27 Nisan 2024 02:20
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
27 Eylül 2023 17:37

Yatsan Yatak Uzmanı Değildir!

Gökhan
12 Kasım 2023 16:34