Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Ürün Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Yataş Ürün Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Muharrem
23 Aralık 2024 14:38

Ürünümüzü (baza yatak) 29.11.2024'te aldık. Eve getirip kurdular, üründe aşırı bir koku mevcuttu. Bazadan geliyordu. Bize bunun yeni ürün kokusu olduğunu, geçeceğini söylediler. Aradan on gün geçti, koku gitmedi. İnanın odayı da yatağı da kullanamadık. Servis kaydı oluşturduk, gelmeden WhatsApp'tan direkt fotoğraflarını istediler, değiştireceğiz dediler. Sonrasında oyalayıp durdular. Bir ay sonra arayıp değişim mi yoksa farklı ürün mü dediler. Mağazaya yönlendirdiler. Güneşli Beading mağazasına gittik, farklı ürün seçtik, fiyat farkı olarak üste 600 lira alacağımız söylendi. Tabii bu arada geri dönen yok, her seferinde 0850 850 0987 numaralı Yataş müşteri hizmetlerini arayıp süreci ben takip ediyorum. 23.12.2024 tarihinde yine arayıp durumu öğrenmek istediğimde 1.026 lira bizim ödeme yapmamız istendi. Yataş'ın internet sitesinde iki ürün arasındaki fiyat farkı bizim söylediğimiz gibi dememize rağmen, mağazadaki fiyatın bizim dediğimiz gibi olduğunu söylememize rağmen tekrar talep oluşturuldu, beyefendi deyip beklemeye alındık. Yataş pişmanlıktır.

Melis
01 Kasım 2023 11:13
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
10 Eylül 2024 17:59