Yaşam Hastanesi (Tekirdağ) Görüntüleme Çekiminin Baştan Savma Yapılması

25 Ocak 2024 22:33

22 Ocak 2024 Pazartesi günü, babama üriner ultrasonografi (USG) çektirmek için ablamla beraber bu hastaneye gönderdim. Normalde takip edildiği hastanede USG randevusunun ileri bir tarihe verilmiş olması ve işimizi hızlıca halletmek istememiz sebebiyle Yaşam Hastanesi'nden randevu aldık ve hemen çektirmeyi düşündük. USG'yi çekecek olan kişi, babam ve ablama mesanenin yeterince dolu olmadığını, sondanın tam olarak klemplemenin iyi yapılamadığını söylemiş ve 'Yarın gelin' demiş. Ancak babam tek başına gelmekte zorlanacağı için ablam, 'Babamı idrara sıkıştırıp getirsem çekilir mi?' diye sormuş. Su içirilmiş fakat mesane tam dolmadan USG çekilmiş ve rapor çok kötü yazılmış. Babamın takip edildiği hastaneye raporu götürdüğümüzde, raporun hiç anlamlı bir açıklama içermediği, görmek istediğimiz şeylere tam olarak bakılmadığı ve ölçümlerin bir şey ifade etmediği belirtilmiş. Eğer USG çekilemeyecek durumdaysa, keşke hiç çekmeselerdi ve durumu izah edip bizi yollasalardı. Üstünkörü ve sadece çekmek için yapılmış bir USG olmuş. Tamam, özel hastane olduğunuz için insanların arzu ve istekleri önem taşıyor; ancak USG eğer anlamlı bir sonuç vermeyecekse çekmemeniz daha iyiydi. Boşuna belirli bir ücret ödedik ve işimiz de hallolmadı.

18 Mayıs 2024 11:35

08 Ağustos 2023 20:23

25 Haziran 2024 18:08
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 22:30

Yaşam Hastanesi (Tekirdağ) Özel Hastane Doktor Ve Sekreterleri Verilen Paranın Karşılığını Verin!

27 Aralık 2023 21:34