Yaşam Hastanesi (Tekirdağ) Özel Hastane Doktor Ve Sekreterleri Verilen Paranın Karşılığını Verin!

27 Aralık 2023 21:34

26.12.2023 tarihinde Tekirdağ Süleymanpaşa Özel Yaşam Hastanesi'ne check-up yaptırmak için gittik. Ön ödemesini daha önceden yaptığımız işlemin geri kalan ücretini hastaneye girdiğimiz anda ödedik. Yanımıza görevli bir personel verilerek radyolojik görüntülerimizi ve tahlillerimizi tamamladık. Muayenelerin öğleden sonra yapılacağı konusunda bilgilendirildik. Öğleden sonra ilk olarak diyetisyenle görüştükten sonra dahiliye için sıra beklemeye başladık. Tüm işlemlerin 15.30'da biteceğini söyleyen görevliye saat 15.00'te hastaneden çıkmamız gerektiğini, işe gitmek için ilçeye gideceğimizi söyledik. Dosyamızı içeri verip aciliyetimizi de belirterek öncelik sağlayacağını söyledi. 45-50 dakika boyunca dahiliye kapısında bekledik. Dr. A*** Ü**** kapıya çıkıp, 'Bu check-up yaptıranları şu kenara alın, burada beklemelerini istemiyorum.' dedi ve odasına girdi. Ardından sekreteri çıkıp bir hasta adına seslendi ve cevap alamadı. Onun üzerine içeri alınacağımızı düşünürken, Dr. Hanım önümüzden elinde telefon ve sigarasıyla yan tarafımızda bulunan kantin bahçesine çıkıp sigara içti. Geri gelip biraz daha oyalandıktan sonra sekreteri, bizden sonra gelen hastayı içeri alarak randevulu hasta olduğunu söyledi. Sonrasında alınacağımızı düşünürken, başka bir gruptan olup yine bizden sonra gelen başka bir check-up hastasını aldı. Neden bu kadar beklediğimizi ve daha ne kadar bekleyeceğimizi sorduğumuzda, sekreteri tersleyerek ve sesini yükselterek, 'Çağırana kadar bekleyeceksiniz işte, oturun şurada.' dedi. Sırayla alındığını söylediğinde bizden sonra gelenlerin neye göre alındığını sorduk ve A*** Hanım içeriden elleri kolları havada, 'Bu hastaya bakmıyorum, alın bunu buradan!' diye bağırmaya başladı. Öncelik beklediğimiz sırada aslında gelen sıramızı da geçirmeleri üzerine hastane yönetimine şikayette bulunduk. Başhekim E*** Hanım, A*** Hanım adına özür dileyip, mağduriyetimizi giderirken, A*** Hanım ya da sekreterinde ne bir mahcubiyet ne de bir özür göremedik. Hastaları hakkında küçümseyici ifadeler kullanan, sıra bekleyen hastalarını kendi isteği üzerine kendine ayırdığı vakitle molaya çıkan ve sadece soru soruldu diye hasta ret eden Dr. A*** Ü**** hakkında şikayetlerimi arz ederim.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
27 Aralık 2023 16:13
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yaşam Hastanesi (Tekirdağ) Hastanede Yetersiz Muayene Ve Saygısız Davranış

Gökhan
25 Temmuz 2024 11:49
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
12 Ekim 2023 09:26

Yaşam Hastanesi (Tekirdağ) Yaşam Hastanesi Nakit Ücret Ve Fatura Kesilmemesi

Ayşe
04 Eylül 2024 18:38
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Saygısız Doktor Davranışı Ve Yetersiz Muayene Deneyimi

Tuğba