Terma City Mağduriyeti.

Terma City Mağduriyeti.
25 Ocak 2024 13:37

Terma City Otel'den eşime hediye devremülk aldım. Kullanmak istediğimde yıllık kullanım ücreti olan 8750 TL'lik 1 haftalık kullanım ücretini ödediğim takdirde her pazartesi günü apartlardan giriş yapabileceğim söylendi. Parayı yatırdık ve uçak biletlerimizi Erzurum'dan aldık. Ancak yola çıkacağımız sırada, 'sizin döneminiz değil' denilerek bize gelmememiz söylendi. Biz kırmızı dönem olan temmuz-ağustos yerine ocak sonunu seçmiştik. İnternet üzerinden yaptığım araştırmada, bu şirket hakkında olumlu bir yorum bulamadım ve benzer şikayetlerle karşılaştım. Güvenilir şirketler insanları mağdur etmez, hatalarını düzeltecek geri dönüşler yapar. Ancak bu şirket, insanları yanıltarak ve mağdur ederek para kazanmayı kendine hak görüyor. Yatırılan parayı geri alabilmemiz için 'maddi durumum kötü, tatilden vazgeçtim' şeklinde dilekçe yazmamız gerektiği veya 120 euro daha yatırmamız gerektiği söylendi. Bu şirket hakkında yüzlerce şikayet bulunmasına ve hiçbirine düzeltici bir dönüş yapılmamasına şahit oldum. Bu durum, hak aramak için sadece mahkeme yoluna başvurmak zorunda olduğumuzu anlamamız açısından çok üzücü. Söylenen her sözü yalanlayan ve inkar eden bu otel grubu, insanların parasını aldıktan sonra hiçbir hizmet vermeden parayı geri vermemek için çeşitli bahaneler ve yanıltıcı ifadelerle sektörün itibarını zedelemektedir.

Kısmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 10:11

Rezervasyon Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi