Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yalı Home Kalite Sıfır, Nakliye Sorunlu

15 Ağustos 2023 10:38

Ürünü internet sitelerinde görüp yorumlara güvenip sipariş verdim. Üretim 17 gün sürdü. Samsun'a 5 gün boyunca kargolayamadılar. Bahaneleri de gelen nakliye dolu gelmiş sığmamış yarın yeni nakliye gelir mi diyorum 1 hafta gelmeyebilir Samsun'a nakliye az diyorlar ki alakası yok.

Ankara'da dükkanım var oraya yollayın ben Samsun'a göndereyim bari dedim 800 TL tutar dediler. Ankara içi 20km nakliyeye. Ben araç yollayıp ürünü aldırdım. Fatura yok üretim felaket. Gelen geçenin kıyafetine takılıyor zımpara yapılmamış. Birleşme yerleri puntolayıp bırakmışlar sağlam değil.

En baştan ürünü sanayide kaynak yaptırdım zımparalattım. 2000 TL söyleyince de bahane hazır bu fiyata bu kadar olur diyorlar. Ben Ankara'da dükkanım olmasa hiç alamazdım ürünü. Her şeyiyle kendim uğraştım nakliyeyi kendim yapmak zorunda kaldım. Ürünü de baştan kaynatıp zımparalattım.

18 Ağustos 2023 10:59

Google haritalardan da aynı yorumu yaptım fakat Google yayınlamadı. Yani Google yorumlarına güvenirken 2 kere düşünün yayınlamıyorlar

Aynur
Aynur

Bende şu an bakıyordum iki tane almayı düşündük hatta böyle görünce vazgeçtik

Cengiz
Cengiz

Sayın cüneyt bey, bir de yalıhome işletmesine gelerek! Ürünler konusunda açıklamaları dinleyerek ve görerek, bir çay ya da kahvemizle misafir olarak davet ediyoruz. Size göre olumsuz olarak görünen yorumunuzu ona göre değerlendirmenizi rica ediyoruz.

Cüneyt
Cüneyt

İyi ki paylaşım yapmışsınız kendime ve annemlere birer bahçe takımı alacaktım