Yahoo Müşteri Memnuniyeti İle İlgili

17 Şubat 2024 12:12

Merhabalar ben Nur A*****. Eskişehir Hasan Polatkan blv Yasin Sitesi Ablok No 197 Odunpazarı/ESKİŞEHİR'BİM mağazanızın sürekli müşterisiyim. 9şubat 2024 tarihinde alışveriş yaparken C**** S***** isimli çalışanızın horlanarak üzülmesine tanık oldum. Sonrasında o kimseye saygısı olmayan müşteriniz o kızcağızı şikayet etmesinden dolayı iş yerinden uzaklaştırıldığını öğrendim. Uzun süre oradaki çalışan personellerinizin ne tür rahatsızlık verici olaylar yaşadığına ve de tüm bunlara karşılık nezaketlerini bozmadan hizmet verdiğine bir zat tanığım. Ne oluyor da sizin gibi müşteri memnuniyetine önem veren bir firma bir kişinin şikayeti ile bulunduğu çalışma alanından uzaklaştırılıyor. Peki bizlerin memnuniyetleri hiçe mi sayılıyor? Lütfen cevap bekliyorum. C**** hanımın çalışma alanına iadesini talep ediyoruz. Arzu ederseniz bununla ilgili istediğiniz kadar imza toplayabilir firmanıza ulaştırabiliriz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İletişim bilgilerim : a********@yahoo.com.tr telefon no 533 *******66

Google Arama Sonuçlarında Silinen Haber Başlıkları İtibarımı Zedeliyor!

Doğa
28 Ekim 2025 12:20
google-arama-sonuclarinda-silinen-haber-basliklari-itibarimi-zedeliyor-5.jpg
google-arama-sonuclarinda-silinen-haber-basliklari-itibarimi-zedeliyor-4.jpg
google-arama-sonuclarinda-silinen-haber-basliklari-itibarimi-zedeliyor-3.jpg
google-arama-sonuclarinda-silinen-haber-basliklari-itibarimi-zedeliyor-2.jpg
google-arama-sonuclarinda-silinen-haber-basliklari-itibarimi-zedeliyor-1.jpg

Google Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti: Kişisel Bilgiler Tehlikede!

Kadir
27 Şubat 2025 16:15
Google Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti: Kişisel Bilgiler Tehlikede!

Google Haritalar Şikayeti

Abdulhamit
24 Eylül 2025 13:46

07 Ağustos 2024 16:02
Zen sonuçtan hiç memnun değil

Olumsuz Ve Haksız Google Yorumları Nedeniyle Mağduriyet

23 Eylül 2025 18:16