Caner
23 Ekim 2024 16:27

31.10.2021 yılında Ankara Gordion Media Markt mağazasından Xiaomi G10 dikey şarjlı süpürge aldım. Alırken 3+1 yıllık kasko yaptırdım. 19.10.2024 tarihinde süpürge başlığının plastik menteşe kısmında kırılma oldu. 20.10.2024 tarihinde Gordion Media Markt üzerinden servise gönderildi. 23.10.2024 yani 4 gün sonra süpürge başlığının onarılamadığını, yedek parça olarak da stokta bulunmadığından dolayı, cihazın tüm parçalarını götürmem kaydı ile bana fatura tutarı kadar yani 2.799 TL iade edeceklerini söylediler. Şu an ben süpürgemin başlığını ne tamir ettirebiliyorum, ne de değiştirebiliyorum. Yani cihazım çöp oldu. Şimdi sorularım şunlar;
1- Bugün cihazın sıfırının yaklaşık 22.000 TL arasında satışı vardır. Bu nasıl bir fiyatlama şeklidir?
2- Xiaomi ya da Media Markt sattığı cihazın 3 yıl sonra yedek parça üretimini durduracak ise, aldığımız her ürün ya da cihazı 3 yıl sonra çöpe mi atacağız? O zaman neden satıyorsunuz?
3- 3 yıl sonra yedek parça üretimini durduracaksanız BNP Paribas Cardif bu cihaza nasıl 3+1 yıllık yani toplamda 6 yıllık kasko yapabiliyor?
4- benim onarımını ya da değişimini ücretli veya ücretsiz istediğim parçası süpürge başlığı, spesifik ya da anormal bir parça değil. En çok değişimi olacak veya onarılacak parçadır. Ve Xiaomi veya Media Markt bu parçanın yedek parçası olmadığını söyleyebiliyorsunuz?
Bahse konu bu üç firmadan da (Media Markt, Xiaomi ve BNP Paribas Cardif ) şikayetçiyim...

profile profile profile

Tuğba sonuçtan memnun değil

Tuğba
13 Haziran 2024 12:51
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
27 Temmuz 2023 22:49

Semih
08 Ocak 2025 10:10

Öznur
25 Aralık 2023 22:18
Xiaomi Satış Sonrası Memnuniyetsizliği
Xiaomi Satış Sonrası Memnuniyetsizliği
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
29 Ağustos 2024 23:57