Kazim
09 Nisan 2024 16:26

21.03.2024 tarihinde Carrefour SA'dan satın aldığım Xiaomi Redmi 10C cep telefonunu 25.03.2024 tarihinde batarya sorunu nedeniyle değişim talebinde bulunmak üzere İzmir-Konak Genpa şubesine teslim ettim. Genpa İzmir Konak şubesi tarafından Xiaomi Redmi 10C cep telefonunun batarya arızası sebebiyle değişiminin yapılacağı, ancak Redmi 10C yerine Xiaomi Redmi 12 marka cep telefonunun verileceği tarafıma bildirildi. 05.04.2024 tarihinde İzmir-Konak Genpa şubesi personelinden Xiaomi Redmi 12 model cep telefonunu kutusunda sıfır cihaz olduğu iddiasıyla teslim aldım. Ancak Genpa İzmir-Konak şubesinin tarafıma sıfır olduğunu iddia ederek verdiği cep telefonunun kutusunu açtığımda, telefonun ekranında Xiaomi'ye ait ekran jelatini bulunmadığı gibi, cihaz üzerinde parmak izleri, küf ve priz bölümünde yamukluk olduğunu gördüm ve fotoğrafla kayıt altına aldım. İzmir-Konak Genpa şubesine, sıfır olarak verildiği iddia edilen cep telefonunun kutusunun daha önce açıldığı, orijinal ekran jelatininin bulunmadığı ve cihazın hasarlı, küflü ve üzerinde parmak izleri olduğunu belirtmeme rağmen Genpa İzmir-Konak şube personeli, cihazın Xiaomi tarafından geldiğini, telefon ve şarj aletinin bu şekilde çıkmasının normal olduğunu iletti. Tarafıma verilen cihazın kutusunun açılmış ve içine kullanılmış ikinci el ürünlerle değiştirilip tekrar paketlenerek tarafıma teslim edildiğini düşünmekteyim. Bu sebeple telefonun sıfır kutusunda yenisi ile değiştirilmesini rica eder, mağduriyetimin giderilmemesi durumunda tüketici olarak yasal haklarımı kullanmak durumunda kalacağımı tarafınıza bildiririm.

İşıl
12 Temmuz 2023 19:44
Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 15:52

Yakup
31 Aralık 2024 22:12
Xiaomi'nin Garanti Sürecinde Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 67 W Şarj Aleti Çok Çabuk Arızalandı

20 Şubat 2024 10:30