Xiaomi S10T Harita Yüklenmiyor

Xiaomi S10T Harita Yüklenmiyor
14 Temmuz 2023 09:47

Xiaomi s10 t robot süpürgemiz internet bağlantısı olduğu halde zayıf bağlantı hatası veriyor ve hiçbir şekilde harita göstermiyor. Kapatma tuşuna basıp açıp kapattım hatta fabrika ayarlarına dahi sıfırladım ancak düzelmedi. Yardımcı olur. Musunuz acaba?

Yorumlar (5)

Betül

Ben konumu Almanya yaparak sorunu çözebildim cihazı paylaşacağınız kişi de konumu sizinle aynı yaparsa haritalandırma sorunu halloluyor.

Betül

Bu yöntemi dener misiniz? Ben de bugün işe yaradı. Umarım sorununuz hallolur. Çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir sorun.

Ufuk

Bilgilendirme için teşekkürler. Keşke daha erken görseymişim, çoktan ürünü servise verdik. Tekrardan teşekkürler Betül Hanım iyi günler…

Betül

Merhaba aynı sorun bizde de var servise gönderdik fakat sorun olmadığı söylendi siz çözüm bulabildiniz mi?

Ufuk

Betül Hanım henüz maalesef bir çözüm bulamadım. Yani şaka gibi daha önceden de Xiaomi'den başka bir süpürge aldık bir süre sonra bozulmuştu. Ouno Service'e gönderdik daha yeni kargoya vermişler 4-5 ay beklettiler! Cidden Xiaomi'nin alt markaları güzel kendisi kötü. Bu kadar büyük bir marka için hüsran! Bir çözüm bulursanız bana da haber verin lütfen.

Dilan
28 Haziran 2023 17:49