Mehmet sonuçtan çok memnun

Xiaomi S10+ Robot Süpürge Yanık Kokusu Ve Ses Sorunu

26 Temmuz 2024 11:41
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

13.11.2023 de teknosa.com üzerinden aldığım Xiaomi s10+ robot süpürgeden 8 ay sonra yanık kokusu ve tuhaf bir ses gelmeye başladı. Filtre, hazne, fırça her şey tertemizdi. Cihazı sıfırladım ama düzelmedi.

Filtre ıslak ya da tıkalı olabilir uyarısı vermeye başladı. Xiaomi müşteri temsilcisiyle görüştüğümde beni yetkili servis Genpa ya yönlendirdiler. Ürünü servise gönderdim. 09.07.2024 tarihinde gelen servis tutanağında cihazda bir arıza ve hataya rastlanmadığı yazıyordu.

Sonra 16.07.2024 tarihinde tekrar servise gönderdim ama sonuç yine aynı oldu. Cihazda soruna rastlanmadığı yazıyordu. Servise telefonla da ulaşılamıyor. Ürün tamir edilemediği ortada, ve neredeyse 1 aydır ürünü kullanamıyorum, bu nedenle değişim ya da para iadesi talep ediyorum.

03 Ağustos 2024 14:16

Teşekkürler

Esma

Bende aynı sorunları yaşıyorum

Ayşe

Merhaba aynı sorunla karşılaştım. Nasıl sonuçlandı bu süreç?

Kübra sonuçtan memnun

Xiaomi S10+ Robot Süpürge Yanık Kokusu Ve Ses

Kübra
20 Aralık 2023 23:04
"5 Ocak ta mağazadan robotunuz yeni ürünle değiştirildi diye bilgi verildi. Seri numarası yeni, ürün sıfır. Şimdilik çalışıyor, problem yok. Umarım aynı sorunu tekrar yaşamam. Yeniden aynı hata olursa yasal olarak iade hakkımı kullanabileceğimi söylediler. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan memnun değil

11 Temmuz 2024 20:44