Xiaomi Redmi Not 12 Pro + Şebeke Sorunu

Mehte
08 Ekim 2023 13:43

Redmi Note 12 Pro+ kullanıcısıyım. Telefonun özellikleri çok güzel ama şebeke sorunu var, şebeke çekmiyor. Bu yüzden at çöpe gitsin noktasına geldim. İnşallah bir güncellemeyle çözersiniz.

Yorumlar (7)

Ali

Bu modellerin kronik sorunu sebebi ise Redmi niye 12 Pro 5 g Türkiye'de resmi satış ta değil ülkeye yasal yollarla giriyor ama ülkemiz bant sistemine uyumlu değil Xiaomi de resmi satışta olmadığı için güncelleme göndermiyor ama sistem güncellemesi ile problem çözülüyor sorun donanımsal değil yazılımsal ben ithalatçı garantili telefon aldım garantili olarak telefon güncellendi problem çözüldü

Derviş
Derviş

Güncelleme nasıl yapıldı. Trendyol'dan aldım. İthalatçı garantili diyor. Uzaktan mi yapıyorlar.

Murat
Murat

Resmi not 12 5g tamamen hayal kırıklığı şebeke sorunu böyle bir çağda nasıl olur ve nasıl hala çözülemez? Şebe ke sorunu olup çözen arkadaşlar varsa anlata bilir mi?

Ali

Telefonumu elden götürdüm yarım saatte yazılım atıldı sorun çözüldü garanti sağlayıcı hangi firma bana bilgi verirse yol göstermeye çalışırım ya da firma ile iletişime geç sorun çok basit bende NFC yoktu o bile geldi tek sıkıntı telefon komple sıfırlanıyor

Güncelleme ile çözülüyor

Şükrü
Şükrü

Öncelikle geçmiş olsun, umarım sorunun çözümünü bulmuşsunuzdur. Bulduysanız paylaşabilirsiniz? Bende aynı cihazın 4G olan modelini 1.5 ay önce aldım. Aynı şekilde bende şebeke sorunu yaşıyorum, evde wiwiden kullanırken kendiliğinden mobil ağ kopuyor evden ayrıldığımda telefonu kapatıp tekrar açmadığım sürece mobil ağa bağlanamıyorum.

Celal
Celal

Çözümü, Aynı sorunları yaşamış biri olarak yazıyorum. Sorunun nedeni bu telefon iki adet sim girişli, biri fiziki, diğeri e-sim girişi ve bu cihazda iki adet IMEI olması gerekiyor ancak satıcı firmalar maalesef tek IMEI olarak kaydederek satıyorlar. Cihazı *#06# yaptığınızda iki adet IMEI çıkmıyorsa bu sorunu yaşayacaksınız, sorun yaşayanların tamamı e-sim kısmı IMEI bölümü 15 adet sıfır vardır, çözüm için satıcı firma ile görüşün onlar bu durumu çok iyi biliyorlar, üstünde durun mutlaka diğer e-sim IMEI kısmını aktif edecekler, buna mecburlar, yoksa suç işlemiş oluyorlar, satıcı firmanız yoksa direk Doğubank a gidin sorunu çözeceklerdir. Benim sorun çözüldü kesinlikle hiçbir şebeke sorunum kalmadı.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 16:29

Hasan
03 Haziran 2024 18:09
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 00:13
Xiaomi Kategorileri