Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite

19 Kasım 2023 21:17

Turkcell pasaj uygulamasından bu urunu 320 TL'ye indirimli olarak satin aldım.
1- ürün 4 gün sonra elime ulaştı
2- Urunu açın da telefona bağlanmadı. Kulaklıklar da sürekli yanıp sonen ışıklar vardı. Sarja taktim 2 saat sarja taktik doldu resetlemeye çalıştım olmadı. Kutuda iken iki kulaklığın ışığı yanıp sönüyor. Kutuda çıkardığımda hiçbir ışık yok. Hiçbir turlu telefon bağlantısı olmuyor.
3- Turkcell mobil uygulamadan iade talebi açtım. Ardından bana 20235538477 numaralı siparişinizi TRC202355384771 ile Yurtiçi Kargo şubesinden iade edebilirsiniz. Diye mesaj geldi. Turkcell pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Bana bu ürün kulaklık olduğu için iade edemeyeceğimi, Turkcell pasaja göndermem gerektiğinin kendilerinin servise göndereceklerini servisten gelen duruma göre iade ya da değişimim sağlanabileceğini söylediler. Değerli müşterimiz 158558591 numaralı başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla. Turkcell B002 böyle bir mesaj geldi
4 - Aradan 3 gün geçti ne arayan var ne soran. Elinde bozuk bir ürün servise mi verilecek iademi olacak belli değil.
5 bu süreç aşağı yukarı 1 ay dan fazla sürer
6- bugün pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Yaklaşık 10 dakika hatta bekletip yoğunluktan dolayı değerlendiriliyor efendim söylendi.
7. 4 gün geçmiş daha değerlendiriyorlar acaba bu urunu alsak mi almasak mi
Turkcell pasaj dan şikayetçiyim ve benim gibi aynı bu ürünle aynı satıcı şikayetleri gördüm. İlk defa Turkcell pasajdan bir alışveriş yaptım onu da yapmaz olaydım

19 Kasım 2023 21:23

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite ile ilgili bir çok yerde aynı şikayetleri gördüm. Satılan üründe iade surecinin neden bu kadar uzatıldığını anlamak zor. Xiaomi marka ismini zarar veren bu olaylarda ve Xiaomi nin ürününün arkasında durmadığını ve bu iade konularında hassas davranmadığı kanaatindeyim

Dilay sonuçtan hiç memnun değil

Dilay
30 Eylül 2023 22:29
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Arızalı Kulaklıklar, İade Sorunu ve Cevapsız Mağduriyet

21 Mayıs 2025 19:38
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
20 Kasım 2024 12:07
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
05 Kasım 2024 14:04