Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop2 Arızalı Geldi

13 Kasım 2023 09:33

Xiaomi Mi robot vakumlu paspas 2 satıcı Trendyol'un kendisi.
6.11.23 te Trendyol'dan yukarıdaki model süpürgeyi aldım. Eşim bunun ithal bir ürün olduğunu neden aldığımı sordu. Bilmeden almıştım. Dur bir yorumlara bakayım dedim ve 192 tane kötü yorum vardı. Kötü yorumları okuduktan sonra iki kere iade talebi oluşturdum. Canlı bağlantı yaptığım müşteri temsilcisi her defasında beni caydırdı. Eşim de şimdi bunu iade edeceğiz paranın hesabımıza geçmesi 1 hafta en az. Bu süpürgeye her gün zam geliyor altın gibi biz parayı geri alana kadar süpürgenin fiyatı uçacak yeni bir süpürge alamayacağız zaten 2 yıldır bu süpürgeyi almak için uğraşıyoruz. Bırak deneyelim önce bir dedi ve kabus başladı. Tam 4 saatte internete bağlanabildik. Sürekli hata veriyordu defalarca Youtube.com'dan videolar izledik meğerse dili Türkçe'ye çevirmemek lazımmış bağlantıyı sağlamadan.

Neyse 4 saat sonra onu keşfettik bağlantıyı yaptık. Bu sefer de her çalıştırdığımız 3-5 dakika sonra süpürge stop ediyor beni tekrar konumlandır diyor. Haritalandırma için 2 gün boyunca uğraştık resmen pestilim çıktı. Sinir hastası oldum tansiyonum fırladı. Süpürge sürekli bana emirler veriyordu. Sürekli stop edip beni konumlandır, beni şarj istasyonuma geri götür diye. Ben onun kölesi olmuştum o benim evimi temizleyeceğine. Öncelikle yanlış programlanmış muhtemelen önüne gelen küçük eşyaları ez geç dendi herhalde buna. Bu arada adını da kezban koymuştuk. Kezban bütün eşyalara ve duvarlara kafa atmaya başladı. Hatta dönüp dönüp tekrar tekrar kafa atıyor eşyalarım çizildi. Maşallah ona hiçbir şey olmuyor yalnız. Bunların hepsinin videosunu çektim an ve an. Hepsini Tüketici Mahkemesi'ne sunacağım.

12 Kasım 2023 19:22

Robot sürekli stop ettiği için asla haritalandırmayı gerçekleştiremedik. Bu arada ev internetinden bağlandık ve bağlantı çok iyi gözüküyordu zayıf değildi yani. 2 odayı bitirmeden de şarjı bitti ki benim evim 1+1. Velhasıl eve gönderdikleri ayıplı üründü. Doğal olarak Trendyol'a yazıp para iadesi istedim ürünlerini almalarını istedim fakat beni yetkili servisi yönlendirdiler. Çünkü ürünü açmışım denemişim peki söyler misiniz açıp denemeden nasıl bozuk olduğunu anlayacaktık. Tekliflerini kabul etmememizin sebebi zorluk çıkarmak değil tek sebep şu süpürgeye her gün zam geliyor biz süpürgeyi göndereceğiz 20-25 gün bekleyeceğiz karar vermelerini. Sonunda da eminim kullanıcı hatası diyecekler. Tamir edip gönderelim diye ısrar ettiler. Yorumları okuyun zaten Bu modelin yorumlarını hepsinde aynı şikayetler var kullanıcı hatası deyip bir de kadından 4000 lira istemişler tamir için. Daha önce kaç kere geldi başımıza. Bu esnada süpürge olacak iki katı fiyat. Ben iki senedir bu süpürgeyi almaya çalışıyorum. Kimse kusura bakmasın. Şayet mahkeme beni haklı görürse zaten faiziyle paramı geri verecekler. Sonuna kadar da hakkımı arayacağım Ben bunu El bileklerimde sinir sıkışması olduğu için almaya çalışıyordum işi gücü bıraktım robotun peşinde koştum 2 gün Şaka gibi lütfen para iadesi istiyorum Trendyol Ayrıca benim ürüne Yaptığım yorumu niçin yayınlamıyorsunuz. Reddediyorsunuz. Ben yorumda hiç kötü bir şey yazmadım ki yaşadıklarımızı yazdım.

21 Kasım 2023 03:38

Trendyol bana Trendyol üzerinden ulaştı hala süpürgeyi yetkili servise gönderin tamir edilsin diyorlar. Ve ellerinde süpürge de yokmuş. Para iadesi yapmamakta ısrar ediyorlar Fakat ben Tüketici Hakem Heyeti ile görüştüm belgelerim sunarken herkesin de lütfen bilgisine söylemek istiyorum Bana söylenenleri internetten yapılan alışverişlerde aldığınız ürünün garanti süresi bitene kadar bir sene ya da 2 sene her neyse bozuk olsun ya da olmasın ürünü geri gönderme ve para iadesi alma hakkına sahipmişiz. Bu da biline. Benim içim rahat. Nasıl olsa paramı faiziyle geri alacağım.

Züleyha
07 Haziran 2023 17:21
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
06 Eylül 2023 23:40
Şahane sonuçtan hiç memnun değil

Şahane
24 Eylül 2025 00:04