Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi İ-miki Tg1 Ayıplı Ürün

18 Kasım 2023 19:46

Merhabalar S***** S****** ben. 14.11.2023 tarihinde Afyon Merkez Park Afyon mağazasındaki Xiaomi şubenizden Tg1 i miki saat aldım. Bugün yaptığım kontrollerde saatin sensörlerinin çalışmadığını fark ettim. Yani oksijen sensörü, nabız sensörü masanın üzerinde dahi ölçüm yapıyor. Gerçek ölçüm değil yani. Bugün aynı mağazaya kendi saatim değil mi üretim hatası var diye aynı mağazaya tekrar gittim. Baktığımda Mağaza vitrinindeki tg1 i miki saatinde de aynı problem mevcuttu. Yani i miki firması bu saatlere sahte sensör takmış. Mağazadaki çalışan A**** Bey ile yaptığımız kontrolde saatin masa zemininden nabız ve oksijen ölçümü yaptığını satış danışmanı arkadaşta gördü. Ben de ücret iadesi talep ettim. Mağaza sorumlusu bayana sorması gerektiğini aktardı A**** Bey. Sorduğunda ise sizin cihazınız arızalı servise gönderelim öyle karar verilir diye cevap aldım. Bende o yönetici olduğunu öğrendiğim bayana saatim de arıza var diyorsunuz fakat satış danışmanı arkadaşınızla vitrindeki satıştaki saati denedik onda da aynı problem var dedim. Bu tg1 i miki serisinde aynı problem var onları raftan toplayın insanları mağdur etmeyin dedim. Yönetici bayan ise ben öyle bir şey yapamam deyip sinirle yanımdan ayrıldı. Saati teslim ettim garantiye gidecekmiş. Ben ücretimin iadesini talep ediyorum. Xiaomi gibi bir mağazanın şubesinde böyle ayıplı ürün satmamanızı ve çalışan yöneticileride daha hassas seçmenizi ya da müşteri itiraz karşılama eğitimi vermenizi talep ediyorum. Pazartesi günü hakem heyetinde başvuracağım. Fatura ve arıza kabul formu ekte mevcuttur.

S***** S******
5067****15

20 Kasım 2023 12:17

14.11.2023 tarihinde Afyon Park Afyon Xiaomi mağazasından İmiki tg1 saat aldım. Lakin ayıplı çıktı. Xiaomi müşteri hizmetlerini arıyorum dedikleri i miki Xiaomi olmadığı için ilgilenemeyiz diyorlar. Xiaomi mağazasında satmayacaksınız o zaman. İnsanları yanıltmaya hakkınız yok. İnsanları mağdur ediyorsunuz kim simdi benim muhatabım söyler misiniz

21 Şubat 2024 13:41
Xiaomi Ürünümü İade Etmiyor. Ücret İadesini Eksik Yapıyor.
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
20 Mart 2024 23:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 12:54

19 Eylül 2024 18:33
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
07 Ağustos 2023 11:28