06 Temmuz 2024 17:56

Xiaomi Vacuum-mop süpürgemin şarjının %75 ten fazla şarj olmaması nedeniyle internet üzerinden Xiaomi müşteri hizmetleri olarak arama yaptığımda karşıma çıkan bu sahte servis numarası 0850 302 33 07'yi aradım. Aradığımda ilk başta gayet profesyonel bir şekilde kendilerini yetkili servis olarak tanıtıp, servis ücreti talep etmeden Yurtiçi Kargo kodu verdiler. Anlaşmalı olduklarını hiç şüphe etmeden ve kurumsal Xiaomi olduğunu düşünerek, ürünün arızasını - su çektiğini ve kısa devre yaptığını söylediler. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını, ürünümün geri gönderilmesini talep ettim ama servis ücreti olarak 750 TL ve kargo ücreti ödemem gerektiğini söylediler. Ürünün garanti kapsamına girmediğini, tadilatı için 4500 TL talep ettiler. Boş yere 750 TL ücret ödemektense yaptırdım ve 20 Mayıs'ta gönderdiğim ürün elime 5 Temmuz'da ulaştı. Gelen sonuç: batarya daha çok bozulmuş ve cihazımdan garip sesler geliyor. Kesinlikle şarj olmuyor. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Görselde de göreceğiniz üzere yarım saat arayla aldığım ekran yakalama ve cihazın şarj olmaması.

Serkan

Ticaret Bakanlığına da şikayet açın mutlaka. Google aramasındaki ekran fotoğrafını da ekleyin şikayete. Bu açıkça aldatıcı reklam ve kanuna aykırı

Serkan

Merhaba. Bir sonuç aldınız mi?

Hilal

Hala bir sonuç yok maalesef

Evren
27 Eylül 2023 13:41
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
15 Mart 2024 22:02