Xiaomi 12 Pro Android Auto Çalışmıyor

02 Mart 2023 23:31

Xiaomi 12 Pro ile Toyota Corolla aracımdaki Android auto kullanılmıyor, orijinal kablosunu denedim gene olmuyor, telefonumda yüklü olmasına rağmen çalışmıyor, aracımın sistemi arızalı mı diye servise götürdüm deneme yapıldı önceki telefonum mi Note 10 du onunla kullanabiliyorum ve başka Android telefonlarla çalışıyor...
Sorun miui 13 arayüz mü yoksa Android 12 veya Xiaomi 12 Pro
mu sıkıntılı anlayamadım

profile profile profile

Yorumlar (8)

Tuncay

Sorun Android auto da değil arkadaşlar. Xiaomi hyperos sistemine güncelleme yaptı. Hyperos Android auto desteklemiyor. Bende sorunu çözemedim. Sorunu çözen oldu mu

Engin
Engin

Aynı durum bende de var. Önceki telefonumla sıkıntısız kullandığım Android auto bunda çalışmıyor!

Ugur
Ugur

Merhabalar sorununuz çözüldü mu acaba, bende de aynı sorun var

Özgür

Miu 14 güncellemesi sonrası daha iyi ancak hala eski verimliliği ile çalışmıyor bazen bağlantıyı kafasına göre kesiyor, ha bir de ancak orijinal kablosu ile çalışıyor aklınızda olsun

Burak
Burak

Telefonun şarj aletinin verdiği amper değeri ile Android autonun bağlı olduğu USB portun amper değeri aynı değil. O yüzden başka USB girişi varsa araçta önce oraya takip şarj alıyor mu bakın. Sonra Android auto USB portuna takın çalışacaktır. Aynı sorun bende de vardı. Bu şekilde çözüldü. Tamam hızlı şarj olayı ile ilgili diye düşünüyorum

Aykut
Aykut

Merhabalar bende de 11T var geçen sene almıştım telefonu yeni çıktığında aracım Mercedes c aynı sorun bende de ortaya çıktı arızanın telefonda olduğunu düşündüm çünkü önceki Samsung telefonumda sorunsuz çalışıyordu neyse aldığımın ertesi günü servise vermek zorunda kaldım servis aynı hatayı aldıklarını söyleyip telefonu yenisiyle değiştirdi sanırım üç ay gibi bir zaman aldı bu süreç, yenisini hevesle hemen aracıma bağladım ama sürpriz yine bağlanmadı üstelik aracımda şarj dahi edemiyorum. Yani düzelme durumu umudu yok. Kimi yerlerde USB 2.0 Hub üzerinden bağlayarak çözüm aldıklarını söylüyorlar onu da denedim ama bende işe yaramadı. Yol yakınken aynı hatadan kayıt açtırın ve iade edin derim.

Teşekkürler öneriniz için 🙏

Colendi Bank Uygulamasında Güvenlik Kriteri Hatası Girişe Engel