Xdrive' Oyuncu Koltuğu Tekerlek Kırıldı

Xdrive' Oyuncu Koltuğu Tekerlek Kırıldı
Erşan'ın Teşekkür Mesajı
Xdrive ve ekibine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum :)

Xdrive'den almış olduğum Premium Metal Ayak Kalın modelinin yanında gelen tekerlekler sürekli kırılıyor. Şu ana kadar bununla 4 oldu. Eski tekerlekleri takıyorum, en azından kırılmıyor ama onlar da ne kadar götürür bilemiyorum. En kısa sürede dönülmesini bekliyorum.

Erşan
27 Ağustos 2024 16:23

Bu şikayeti yazdıktan sonra 23 ağustosta WhatsApp üzerinden Emir bey ulaştı ve benimle ilgilendi ve 5 li tekerlek seti gönderebileceğini söyledi bende kabul ettim bugün 27ağustos kargom geldi 1 yerine 2 tane 5 li tekerlek seti göndermişler çok teşekkür ediyorum

Erşan
27 Ağustos 2024 16:24

Xdrive ve ekibine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum :)

27 Ağustos 2024 18:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Teknik destek hattımız ile yaptığınız görüşme çerçevesinde sorununuz çözüme ulaştırılmıştır. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Geri bildiriminiz bizler için çok önemli yaşadığınız süreci puanlarsanız seviniriz ve markamızı tercih ettiğiniz için minnettarız. Saygılarımızla, xDrive Müşteri Hizmetleri Ekibi

Dayanıklılığı Düşük Tekerlekler Hayal Kırıklığı Yarattı

"En kısa sürede bana ulaşıp yeni tekerlek gönderimi yaptılar, Teşekkürler xdrive"

Dayanıklılığı Düşük Tekerlekler Hayal Kırıklığı Yarattı

Yeni Aldığım X Drive Koltuğun Tekerlekleri Kırıldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Yaklaşık 5-6 ay önce aldığım X drive koltuğundaki tekerleklerden 2 tanesi kırıldı oturmaktan başka hiçbir şey yapmamama ...

Kırılan Tekerlekler Ve Cevapsız Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Xdriver Pro oyuncu koltuğum için 5 adet tekerlek satın aldım. Ancak aldığım tüm tekerlekler 3 gün içerisinde kırılıyor v...

Tümünü Gör

Günay
Yeni Alınan Xdrive Tarsus Koltuğun Kilit Mekanizması Çalışmıyor

Yeni AlınanXdrive Tarsus Koltuğun Kilit Mekanizması Çalışmıyor

Oğuz
Xdrive Anka Koltuğu Hayvan Dışkısı Ve Beyaz Boyaya Düşmüş Halde Geldi!

Xdrive AnkaKoltuğu Hayvan Dışkısı Ve Beyaz Boyaya Düşmüş Halde Geldi!

Emre
Xdrive Kötü Hizmet, Kötü Müşteri Memnuniyeti. Pişmanlık!

Xdrive KötüHizmet, Kötü Müşteri Memnuniyeti. Pişmanlık!

Tolga
Xdrive Koltuk Yan Mekanizması Tutmuyor Bozuldu!

Xdrive Koltuk YanMekanizması Tutmuyor Bozuldu!

Atila