Polat sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports Wraith Ayıplı/kusurlu Ürünün İadesini Veya Değişimini Reddediyor.

26 Temmuz 2024 23:44

16 Temmuz'da sipariş verdiğim ve elime 19 Temmuz'da ulaşan ATK Blazing Sky X1 Pro Max model farenin 21 Temmuz'da sol tarafında üst ve alt iskeletin birleştiği yerde içe doğru baskı uyguladığım zaman çıkan ve hissedilen bir tıkırtı/gıcırtı/pop sesi olduğunu belirttiğim ve kanıt olarak videosunu gönderip kendilerinden yardım istediğim Wraith üründe kusur bulamayıp iade veyahut değişim isteğimi reddetmiş bulunmakta. Bu şikayetimde de video kanıtını koyacağım, tüketici heyetine başvurdum size sonradan attığım mailde de bahsettiğim gibi. Teknik desteğiniz kalitesiz ve amatör. Bu bahsettiğimiz şeyler insanlarımızın anayasal hakkı, elimizden alabileceğiniz veyahut reddedebileceğiniz bir şey değil. Gerekli yerlerde görüşmek üzere.

26 Temmuz 2024 23:26
wraith-ayiplikusurlu-urunun-iadesini-veya-degisimini-reddediyor-1.jpg

Bu da çok nitelikli ve açıklayıcı teknik servis süreci :d şaka gibi

29 Temmuz 2024 09:33 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Temmuz 2024 22:17

Merhaba Wraith, zaten size sorunun kanıtıyla beraber gönderdiğim ürünü hatasız/ayıpsız olarak damgalayıp bana geri gönderdiniz. Tekrar size ürünü değerlendirmek için göndereceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Tüketici heyetinin kararını bekleyeceğim bu kadar basit. Kimseye de sizin özensiz ve amatör iade/değişim sisteminizle uğraşmalarını önermem. İyi günler dilerim.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Mouse Ürünü İçin İade Talebim Karşılanmadı, Teknik Destekle Yetinildi

22 Ağustos 2025 18:23
Cem sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:05

Wraith Esports Mouse Bağlantı Sorunu Moralimi Altüst Etti

18 Şubat 2025 01:20
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Açılan Ürünün İadesi Reddedildi, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

17 Ekim 2025 11:47