08 Ağustos 2023 16:56

Manikür yapan arkadaş inanılmaz tecrübesizdi ve zaten yaş itibariyle de çok küçüktü. Törpüyü tutmayı bilmiyordu tırnak kenarlarına hiç girmedi ve elinde bir fıs fıs Devamlı sıkıyordu. Ama kalbi kırılmasın ve hevesi kaçmasın diye nasıl yapmasını istediğimi anlattım yine olmayınca kibarca yapmasak olur mu dedim ve kalktım. A** bey e de lütfen kusura bakmasın olmuyordu zorlamak istemedim dedim.

Bu olaydan 15 dakika sonra kuaförün diğer ortağı h*** bey elemanları alıp yanımıza geldi onları koltuğa oturtup foto çekmeye başladı. Biz de a** beyle muhabbet ettiğimiz için hiç o tarafa bakmadım. Daha sonra Instagram'da gezinirken woow saç tasarımın hikayesine denk geldim. Hayatımda gördüğüm en büyük olayla karşılaştım. Hikayede sayfa ikiye bölünmüş üstte bir video oynuyor G*C*K müşteri yazan kadın saçını gösteriyor böyle olmamış şöyle yapın vs vs. Altta da benim fotoğrafım ve yan koltukta oturup bana bakan elemanlar vallahi aynısı yazan bir yazı. Ekran görüntüsünü ekliyorum.

Beynimden vurulmuşa döndüm bir kuaför salonu müşterisine böyle bir şey yapabilir mi hem de müşterisi hala oradayken. Ömrümde böyle seviyesizlik böyle kendini bilmezlik görmedim. Muhtemelen sayfayı takip ettiğimi ve göreceğimi düşünmediler. Salon sahibi olup mevkisine layık olmayan müşteri kıymeti bilmeyen işletme. Benim kibarlığıma karşılık benimle dalga geçmeyi kendinde hak gören bunu utanmadan sayfasında paylaşsam bir işletmeden ne beklenirse onu bekleyerek gidin. 21/07/2023 -1
2-Reels Videosunun adı G*C*K müşteri”.
Bunu neden yaptıklarını sorduğumda önce yüzünüz gözükmüyor dedi ben görüyorum ama dedim sonra videoyu sorduğumda size istinaden değil patron çalışıyor ama eleman oturuyor demek istedik gibi saçmaladı ama orada G*C*K Eleman değil G*C*K müşteri yazıyor dedim kendince ikna etmeye çalıştı vs vs. Bana inanmıyorsanız sizin bileceğiniz iş gibi gayet kaba bir tavırla karşılık verdi. Tabi ki manikür yaptırmayı istemeyince benim için hazırlanmış üstelik fotoğrafımın da kullanıldığı suç teşkil eden bir videoydu.
2. Foto da törpü yapılan 4 parmağım.

Bu da video linki izleyebilirsiniz:

Hasan
Hasan

Merhabalar. :) Öncelikle olayı dürüst bir şekilde olduğu gibi yazdığınız için teşekkür ederim. Evet o dönemki personelimiz tecrübesizdi ve bunu size baştan söyledik sizde denemek istediniz memnun bırakamadığımız için üzgünüz. Diğer konu da ise açıklama yapmama rağmen olayı kendi üstünüze alınacak kadar kendinizi değerli hissetmeniz sizin adınıza sevindirici bir durum fakat Algida sorun yaşıyor olmanız da bir taraftan üzücü. Salonumuza geldiğiniz ve bu olaydan sonra bir daha gelmediğiniz için teşekkür ederiz iyi günler:)

Elif

Unutmadan, Google ve Instagram'dan da yorum yapmaya çalıştım ama engellemişsiniz. Korkunuz kabahatinizden. Biraz eleştiriye açık olun lütfen. Yanlış anlaşıldığınızı düşünseniz telefonun başında bekleyip engellemezdiniz. Bu platform aklınıza gelmemiş olacak ki temmuzdaki olaya ocakta cevap vermişsiniz. Geçmiş olsun, Saygılar.

Elif

Benim fotoğrafımı koyup benim üzerimden caps yapıp üstüne üzerime alındığımı söylemeniz algılama ile ilgili bilginizi ortaya koyuyor zaten. Denedim yapamadığını görünce kibarca vazgeçtiğimi söyledim. Ama azarlayıp orayı birbirine katsaydım pensi tutmayı bilmeyeni işe almışsınız diye sizi de az*rl*saydım muhtemelen bunu yapmaya cesaret edemezdiniz. Alper beyi tenzih ederek iş ahlakından yoksun olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü ekmek yediği müşterisiyle dalga geçmeye herkes cesaret edemez. İş ahlakı bunu gerektirir. Ki siz de anlamışsınız manikürcü arkadaşınızı benden kısa sonra işten çıkardınız. İstanbul'un en ücra köşelerinden biri olan iş yerinize Alper beyin işinden memnun olduğum için geldim, methinizi duyduğumdan değil. Size yakışır ama iş ve insanlık ahlakına yakışmaz tavrınızdan sonra tabi ki bir daha oraya gelmem. Yazabilme ve hala lakayıt davranabilme cesaretinize de hayran kaldım.

Gnsl sonuçtan hiç memnun değil

Kulis Hair Designer Çorlu Şubesinde Kötü Hizmet, Kaba ve Kötü Davranışlar

04 Eylül 2023 13:34

Müşteri Deneyimine Saygı Gösterilmeyen Kuaför Salonunda Yaşanan Olumsuzluklar

03 Mayıs 2025 18:45

Zen Kuaför (Gebze) Dikkat! Okumadan Geçmeyin!

09 Temmuz 2024 23:38