Zen Kuaför (Gebze) Dikkat! Okumadan Geçmeyin!

09 Temmuz 2024 23:38

Kuaföre gittim ve F**** bey’e ne istediğimi fotoğraf göstererek anlattım. Öncelikle doğal ve sağlıklı saçlarım vardı, F**** bey her seferinde çok sağlıklı çok güzel saçınız var diyerek ombre işlemine başladı. Saçlarım açıcı sürülüp bekledikten sonra yıkamaya geçildi ve çalışanı E*** hanım saçlarıma sulandırılmış krem döktü ama F**** bey’in de bildiği üzere o saç hiçbir şekilde açılmadı çünkü E*** hanım dibi kalmış sulandırılmış saç kremini sadece uçlara döktü ve asla saçımın kreplerine değdirilmedi bu yüzden saçım asla açılmadı. 1 saat saç açmakla uğraştılar. Hatta F**** bey gözümün önünde çalışanı E*** hanımı azarladı çekil git karşımdan diyerek azarladı yanımda. Müşteri yanında çalışanları azarlayabilecek kadar kabasınız siz. Kimse kimsenin yanında azarlanmak zorunda değil. Onlarda bir anne babanın evladı. Hata yapıyorsa müşteri olmadığı zaman karşına alır konuşulur. Neyse konumuza dönelim, Ombre işlemine devam ederken F**** bey saçımda fırça izlerini bıraktınız ve renk eşitsizliği her telimde gözle görülür diplerde kızıllık olan detaylardan bahsetmiyorum bile. Saçımın akmasını bekleyip düzeleceğini söylediniz. O günden beri 10 gün geçti ama hala o fırça izleri leke gibi saç tellerimde duruyor! Pardon ama ne anlamı kaldı o boyanın? Kesim için uçlarından alalım denildi, K**** bey saçlarımı kısacık hale getirdi üstelik arkalar kısa yanlar uzun şeklinde. Güya düz kesim yapacaktı. Islak makas kesim istiyorum dememe rağmen makine ile kesti. Saçlarımın akmasını bekleyeceksem neden boyatıyorum ben istediğim rengi? Fırça izleri yıkandıkça akan bir şey değil. Siz de biliyorsunuz ki Renk yıkadıkça akar. ‘İzler yok olmaz’. Keratin yapıldı Saçlarım keratine rağmen hala çok kötü durumda ve asla açılmıyor tiftik tiftik. Boyanızın kalitesizliği derim buna ben. Yemin ederim saçıma fönü bile çekemedi F**** bey ve K**** bey. Düzleştirici ile yaptılar saçımı. Defalarca düzleştirici sürmeyin dememe rağmen devam ettiniz düzleştirmeye. Bana bırak bana bırak deyip durdunuz. O kadar pişmanım ki fiyatı uygun diye şans vermek istedim ama mahvoldu saçlarım! Kuaföre geldiğimde çok sağlıklı saçın var dediğiniz saçlarım süpürge teline döndü. Yaptığınız saçın size gösterdiğim foto ile alakası yok. Ben asla kestirme taraftarı değilken mecburiyetten saçlarım kesildi. Size inanıp saçlarımı emanet ettim yazıklar olsun. Ben o kuaförden Ağlayarak çıktım o kuaförden! Hani şu hakkını helal etmeyen insanlar var ya, ben sizi Allah’a havale ediyorum. Bir daha asla sizi tercih etmeyeceğim.

profile profile profile

24 Temmuz 2024 14:53

Fi Kuaför (Bahçeşehir) Bana Hakaret Etti Ve Üstüme Yürüdü

12 Temmuz 2024 21:43
Fi Kuaför (Bahçeşehir) Bana Hakaret Etti Ve Üstüme Yürüdü

Hairlove By Emre Tunç Saçımı Mahvettiler!

06 Temmuz 2023 18:59
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43