Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
05 Ocak 2024 17:28

Şubat 2023 de Ankara Panora Güreller Mağazasından 4 adetlik WMF marka tencere seti aldım.
Cam kapaklarında bulaşık suyunu hapsettiğini ayrıca camı tutan birleştirici çelik çerçevesi arasında kalan kirin temizliğinin de imkansız oluğunu tespit ettim.

Yaşadığım sorunları görsellerle ispat etmemize rağmen ne firma ne de servislerinden bir sonuç alamadığım gibi bir de darbeye bağlıdır deyip kendilerince sebep bulup şikayetimi dikkate almadılar.

Hem müşterine iftira atıyorsun hem de parasını öderseniz yenisini servisten alırsınız gibi bir de akıl veriyorsun...

Kapaklarda kesinlikle zerre kadar bir darbe olmadığı gibi, bütün servisleri anlaşmış gibi benim darbeye bağlı olmadığını ispat etmemden de korkuyorlar. Yani getirin bir bakalım demediler. Görsel resim ve videolarla şikayetimi ispat etmeme rağmen bir iftira ile yüz yüze kaldık.

Ayrıca bu tencerelerin ısı dengesi sağlayan özelliği olduğunu bana satıcı firma satmadan önce söylemişti. Sürekli taşma yapan bir tencerenin ikinci defosunun da olduğunu ispat eden videolar gönderdik. Bunu zaten hiç dikkate almadılar.

Kocaman firmasın... Senin bu kapak ve taşma sorununu açığa çıkartıyorum... Özür dileyip teşekkür etmen lazım gerekirken korkudan iftira atıyorsun...

Biz bu firmadan her iki konuda şikayetçiyiz.

09 Ocak 2024 11:25

Burada ikinci kez şikayetimizi tekrarlıyoruz... Sorunumuzu bilerek çözmüyorlar. Sen ne yazarsan yaz ben bildiğimi okurum diyor. WMF tencere markasına yaptığımız onca şikayete rağmen önce kulak ardı ettiler sonra darbeye bağlı deyip iftira attılar, son yazımızdan sonra da tencere kapağı aksesuardır deyip garanti kapsamına girmiyor diyorlar. Bu ürün defoludur. Kesinlikle fabrikasyon hatasıdır ve bu arada Alman malı diye aldığımız ürünün ucuz bir Çin imalatı olduğunu da öğrendik. Satanın da üretenin de kesinlikle güvenilir olmadığını gördük...

06 Ocak 2024 09:01 (Şikayetten 15 saat sonra)
08 Ocak 2024 13:09

Canan sonuçtan memnun

26 Aralık 2023 20:17
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Yeni Kettle'ım Su Sızdırıyor!

19 Aralık 2023 19:31
Fakir Ev Aletleri Yeni Kettle'ım Su Sızdırıyor!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

WMF Düdüklü Tencere Su Kaçırıyor: Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Ali
18 Kasım 2024 20:51
WMF Düdüklü Tencere Su Kaçırıyor: Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Estima Tencere Üretim Hatalı Defolu Ve Tava Çizik

01 Ağustos 2024 12:50
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
11 Mart 2025 17:40