Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Wizzair Mi? Asla!

27 Mayıs 2023 15:41

Wizzair mi bundan sonra asla!
Kiwi.comdan, Wizz Air Budapeşte gidiş dönüş bileti aldım. Uçağın 2.30 dakika gecikeceği üzerine mesaj ve mail bilgilendirmesi tarafıma uçuş öncesi ulaştı. Yeni uçuş saatinden 3 saat önce havalimanına gittim. Check ini online yaptım, verecek bagajım yoktu. Wizz Air biletlerin masadan alınması gerektiğini iletmişti. Sonrasında oradaki bir yetkili, mesajın uçağın gecikeceği ile ilgili geldiğini, deskin orijinal saatte açılıp kapandığını ve dolayısıyla bu uçuşa binemeyeceğimizi belirtti. Benimle beraber yaklaşık 20-25 yolcu benzer durumdan muzdarip ti. Ne yer hizmetleri ne de wizz Air sorumlusu bizi muhatap almadı, sorunumuzu çözmeye çalışmadı. Yeni bilet almamız gerektiği iletildi. Gidiş dönüş bilet ücreti ile otel ücretlerinin bu durumda yanacağını ilettik. Henüz kapı bile açılmamıştı. Sonuç olarak uçamadık. Orada çalışan beyefendi 60 kişinin zamanında check-in yaptığını bize iletti. Ancak bir süre sonra bu kişilere gecikme mesajının iletilmediğini öğrendik. Gecikme mesajı iletilen bu 20-25 kişi neden yanıltılmıştı? Eğer uçak rötar yapmadan önceki saatte havalimanında olunması gerekiyorsa, yolcuya bu bilginin gönderilme amacı nedir?
Buradan da paylaşma ihtiyacı duyuyorum, çünkü yaşadığım durumun ve sorunlu politikanın bilinmesini istiyorum.

Alice
Alice

Selamlar ben de bugün Londra uçağında aynı sıkıntıyı yaşadım gün içinde 3 defa delay oldu uçak, check-in yapmıştım ve bagaj da vermeyecektik ama gel gör ki uçağa 3,5 saat varken binemedik boarding kartı alamadık çağrı merkezini arıyoruz check-in yapmışsınız zaten diyor konudan bir haber sonra robot tekrarlar bir şey yapamayız edemeyiz. Bilet iadesi şaibeli, refund istedim. Ama bir daha asla bu havayoluyla işim olmaz. Müşteri memnuniyeti umurlarında değil maksat zulüm etmek hizmet vermek asla değil. 0 (850) 390 19 48 çağrı merkezi numarası ama duvarla konuşsanız akıl sağlığınız için daha iyi olabilir.

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Wizz Air Haksız Check-in Ücreti 45 Euro

23 Ekim 2023 13:40

29 Kasım 2024 11:02
Online Check-in Sorunu Ve Ek Ücret Talebi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Wizz Air İle Yaşanan Check-in Ve Bagaj Sorunları

30 Eylül 2024 03:39