Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Wizz Air İle Yaşanan Check-in Ve Bagaj Sorunları

30 Eylül 2024 03:39

Wizz Air ucuz diye Budapeşte-İstanbul bileti aldık. Bilet bize pahalıya patladı. Online check-in yapıp kredi kartımdan para kesilmesine rağmen, havalimanında check-in işlemimde sorun çıktığı ve 96 euro para ödemem gerektiği söylendi. Defalarca anlatmama ve kredi kartımdan kesintiyi göstermeme rağmen dinlemediler. Paranın ödenmesi gerektiğini belirttiler. Orada başka bir görevli, mail üzerinden hakkımı arayabileceğimi söyledi. Parayı ödedim mecburen. Sonra arkamda başka bir Türk vardı, o da online check-in yapmaya çalışmış ve sistem sürekli hata veriyormuş. Sonra anladım ki birçok kişiden check-in ceza ücreti diye bu parayı almışlar. Yine uçağa binerken birçok vatandaşa el bagajının boyutu büyük diyerek zorla ekstra para aldıklarını gördüm. Ayrıca İstanbul'a indiğimde bavulumun iki tekeri yoktu ve ezilmişti. İkinci şoku yaşadım. İstanbul Havalimanı'nda bagaj bölümünde tutanak tutturdum. Bana bir kod vererek mail üzerinden hakkımı arayabileceğim söylendi. Macaristan Havayolu resmen güvenilmez bir şirketmiş meğer. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Bir daha ne Macaristan'a giderim ne de bu havayolunu kullanırım.

Wizz Air Saçmalığı! En Kötü Havayolu.

28 Temmuz 2024 15:38

Serhan
17 Temmuz 2024 11:42
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Wizz Air Check-in Sorunu Ve Yüksek Ücret Tepkisi

10 Mart 2024 23:51

Wizz Air İle Yaşanan Online Check-in Sorunu

17 Kasım 2024 22:33
Akın sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 17:26