29 Kasım 2024 11:02

19/11/2024 tarihinde Budapeşte-Larnaka uçuşumuz için 2 kişi biletimizi aldık ve 18 Kasım akşam saatlerinde online check-in işlemi yapıp 2 adet koltuk satın aldım. 19 Kasım'da uçuşumuz için Budapeşte havalimanına gittiğimizde, bana yapmış olduğum online check-in'in gözükmediğini söylediler ve danışma gibi bir yere yönlendirdiler. Orada bizden 80 euro ödeme aldılar. İtiraz ettiğimizde ise Wizz Air yetkilisini bulup şikayetimizi iletmemizi istediler ama hem Wizz Air yetkilisi diye biri yoktu hem de uçuşa çok az vaktimiz kalmıştı. Uçağı kaçırmamak adına mecburen bu tutarı ödedik. Daha sonrasında yine bagaj teslim/bilet alımı noktasına döndüğümüzde satın aldığım koltuğun görünüp görünmediğini sordum. Online check-in sırasında aldığım 31A ve 31B numaralı koltukların göründüğünü söylediler ama nasıl oluyorsa online check-in görünmüyordu. Açıklama istediğimde ise şu an nasıl açıklayacağını bilemediğini, uçağımızın kapısının açıldığını söyleyip bizi uçağa yönlendirdiler. Tutarın iadesini ve mağduriyetin giderilmesini talep ettik, dönüş olmadı. Bir daha asla tercih etmeyeceğimiz bir hava yoludur.

Kahraman
15 Nisan 2024 00:44
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Wizzair Mi? Asla!

27 Mayıs 2023 15:41

Wizz Air İle Yaşanan Online Check-in Sorunu

17 Kasım 2024 22:33
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Wizz Air Check-in Sorunu Ve Yüksek Ücret Tepkisi

10 Mart 2024 23:51

Wizz Air Sistem Hatası Nedeniyle Haksız 45 EUR Check-in Ücreti Ödemek Zorunda Kaldım

21 Kasım 03:59
wizz-air-sistem-hatasi-nedeniyle-haksiz-45-eur-check-in-ucreti-odemek-zorunda-kaldim-2.jpg
wizz-air-sistem-hatasi-nedeniyle-haksiz-45-eur-check-in-ucreti-odemek-zorunda-kaldim-1.jpg