Gulbala sonuçtan hiç memnun değil

Wise (transferwise) Hesap Doğrulama Ve Yasal Parama Erişim Problemi!

Wise (transferwise) Hesap Doğrulama Ve Yasal Parama Erişim Problemi!
15 Temmuz 2023 13:59

24 Haziran tarihinde Birleşik Krallık'taki banka hesabımdan Wise bakiyeme Türkiye'ye para göndermek için 500 İngiliz Sterlini transfer ettim. 22 gün geçmesine rağmen Wise hesabımda doğrulamaların devam ettiği gerekçesiyle paramı hesabıma geçirmiyor. Birden fazla kez e-posta göndermeme ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeme rağmen süreci hızlandırmak için hiçbir adım atılamayacağı ve beklemem gerektiği söyleniyor.

Wise resmen yasal olmayan bir şekilde parama el koymuş durumda ve beni mağdur etmektedir. Her iletişimde bulunduğumda, web sitelerinden bir link paylaşılıp kontrollerin 2-10 iş günü sürebileceği ve bazı durumlarda biraz daha uzun sürebileceği belirtiliyor. Ancak, benim durumumda 15 iş günü geçti ve hala süreç sonuçlanmadı ve ne zaman sonuçlanabileceği hakkında hiçbir bilgi de verilmiyor.

Wise'ın bana yaşattığı inanılmaz olumsuz tecrübe ve mağduriyetin giderilmesini, 500 İngiliz Sterlininin derhal iade edilmesini ve yardımcı olmanızı önemle talep ediyorum.

Bu konuyu resmi şikayet platformlarında paylaşacağım ve yaşadığım sorunları herkesin bilmesini sağlayacağım. Wise'nin eylemleri bana büyük zorluklar yaşatmış olup, durumu hızlı bir şekilde düzeltmek için gerekli adımların atılmasını bekliyorum.

Yorumlar (5)

Cem

Merhaba, çözüm buldular mı?

Canan

Aynı durumdayım 1 ay oldu para ortada yok ne cevap var ne yardımcı olan

Gulbala

24 Haziran beri sayısız email ve uygulama üzerinden iletişim mesajı atmamın ardından 26 gün sonra cevap attılar ve şikayetimi değerlendirmeye başladıklarının teyidini gönderdiler. İncelemeleri devam ettiği için son yanıtlarını 35 takvim günü sonra yapacaklarını söylediler. Mağduriyetim hala devam ettiği için şikayetlerimi trustpilot üzerinden de yaptım. Bir bilişim hukuku avukatına mağduriyetimi belirttim ve şirkete uluslararası mahkemelerde dava açmaya hazırlanıyorum.

Ece

Merhaba, çözdüler mi ya da iadesini yaptılar mı acaba?

Gulbala

Merhaba. Ne yazık ki hayır. Hala destek arayıp hakkıma ulaşmaya çalışıyorum.

Emircan sonuçtan hiç memnun değil

Wise Üzerinden Yapılan Euro Transferim Günlerdir Hesabıma Ulaşmadı

01 Eylül 16:26

Wise'dan 4 Ayı Aşan Transfer Gecikmesi: Belgeler Tam, Para Yok!

03 Ekim 17:16