Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Winsa Nın Yaptığı Montaj Hatasının Düzeltilmesini İstiyorum

Sedat
23 Nisan 2024 15:45

Winsa PVC montajı yaparken kasanın üst tarafını sabitlemediği için kasa kaymış. Şimdi her rüzgarlı havada 4 kanatlı (tabandan tavana kadar) kasa 5-6 cm içeri giriyor, sanki koca kasa salona yıkılacakmış gibi oluyor. Kasa olması gereken yerden yaklaşık 1,5 parmak kaymış. Böyle bir montaj hatasını Winsa gibi bir markanın yapmasını tahmin etmezdim. Acilen bu hatanın düzeltilmesini talep ediyorum. Alttaki videolarda görülüyor zaten.

15 Mayıs 2024 12:35

Yeni binada cam ve kapılar Winsa marka doğrama yapıldı. Montaj yaparken doğramanın üst tarafı duvara sabitlenmemiş, her rüzgarda doğrama yıkılacak şekilde sallanıyor. Durumu resim ve video ile Winsa müşteri hizmetlerine bildirdim. Müşteri hizmetlerinden Şenay hanım teknik ekibe sormuş ve montaj hatası olduğu kabul edildi. Şenay hanım sorunun düzeltileceğine söz verdi ve şikayetimi geri çekmemi rica etti. Ben de sözüne inandım ve geri çektim. Ancak, 23 gündür her gün bir bahane ile beni oyaladı. Bu sürede bırakın gelip bakmayı telefon dahi eden olmadı. Winsa hem hatalı montaj yapıyor, hem de yaptığı hatayı düzeltmek yerine insanları oyalayarak bezdirmeye çalışıyor. Sorun yaşamak istemiyorsanız Winsa dan başka firma ile çalışın.

Ek

Melih sonuçtan çok memnun

Melih
28 Ocak 2024 09:32
"Genel müdürlükten arayan Şenay hanım çok ilgiliydi 1-2 gün sonra firma tamirat için iletişime geçti firma kaynaklı sorunum çözüldü. Teşekkürler"

Montaj Hataları Ve Model Farklılığı Nedeniyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

Osman
21 Temmuz 2025 14:48

Emine
28 Aralık 2024 18:13
Aydın sonuçtan memnun

Aydın
22 Şubat 2024 22:01
"Hemen ertesi gün dönüş yapan Winsa servis den Erkan Bey'e sonsuz teşekkürler, 3 ayı geçkin zamandır bayinin ve diğer ilgililerin çözemediği sorunu 10 dakika da hemen çözdü. Bayi ve ilgisiz davranan diğerlerinin hizmet eğitimine ağırlık verilmesini öneririm."