Aydın sonuçtan memnun

22 Şubat 2024 22:01
Aydın'ın Teşekkür Mesajı
“Hemen ertesi gün dönüş yapan Winsa servis den Erkan Bey'e sonsuz teşekkürler, 3 ayı geçkin zamandır bayinin ve diğer ilgililerin çözemediği sorunu 10 dakika da hemen çözdü. Bayi ve ilgisiz davranan diğerlerinin hizmet eğitimine ağırlık verilmesini öneririm.”

Winsa'dan mutfağıma yaptırdığım Lotus modeli sürgülü kapının, balkon tarafındaki yüzünde kalan, gömmeli monte edilen tutamağın, kapı sürgüsü çalıştıkça karşısındaki fitile çarpması sonucunda fitili paramparça etti, gitgide de çirkin bir görüntü oluşturmaya başladı. Bu kolu tasarlayan Winsa mühendislerine şaşıyorum, c kol yapmak varken, neden gömme bir kol tasarladılar ve bu sonucu öngöremediler şaşıyorum. Neticede markaya güvenerek ve onca para verdiğim bu ürünün görselliği bozulduğu için canım çok sıkılıyor, mağdur olmak istemiyorum. Durumu resimleriyle birlikte yaptırdığım bayiye bildirdim, bayi firmaya bildirmiş, firma yaptığı incelemede haklı olduğum kanısına varmış ve bozulan fitili, kıl fitille değiştirmeye karar vermiş. Ancak firmaya sürekli hatırlatma rağmen, 3 ayı geçti, ne servis geldi ne de ilgilenen olmadı. Mutfakta ve balkonda misafir ağırlayamaz oldum. WİNSA'DAN isteğim, yırtılan fitilin ya kıl fitille değiştirilmesi, ya da fitille birlikte yanlış kol takılan sürgülü kapının direğinin değiştirilerek c kol takılması. Lütfen sesimi duyun ve yardımcı olun. Saygılarımla.

23 Şubat 2024 08:38 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sn.Aydın B., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

24 Şubat 2024 22:29

Sürgülü Cam Çatlağı Ve Sertlik Sorununa Winsa Bayisinden Çözüm Alamadım

Bengül
11 Temmuz 2025 01:13
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
11 Kasım 2024 10:22
Mustafa sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 00:53
"Winsa merkez tarafından hassasiyetle takip edilen şikayetim, ilgili bayii tarafından giderildi. Teşekkür ediyorum."

Pelin
30 Temmuz 2024 18:15