Winsa Comfort Slide Sürgü Kapılar Su Alıyor

12 Eylül 2023 23:593.208

Winsa Çivril Bayisi Işık Pen'den 16.06.2023 tarih faturalı yaptırmış olduğum Comfort Slide Pencerelerimden ve dubleks merdiven bölgesindeki takılı olan çerçeve dışlarından içeriye aşırı derecede su alıyor. Bu sebeple tüm süpürgeliklerim kabardı ve patladı bayiyi defalarca çağırmama rağmen bayi gelip herhangi bir hizmet vermiyor hatta telefonları da uzun zamandır açmıyor, 4.9.2023 tarihinde durumu hem İzmir bölgeden K*** bey'e hem de İstanbul genel merkeze bildirdim ve şikayet kaydı oluşturdum fakat herhangi bir geri dönüş hala yapılmadı, ben problem yaşamayacağımı düşündüğüm için Winsa markasını tercih etmiştim ancak hata yaptığımı düşünmeye başladım maalesef, problemimin en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum.

13 Eylül 2023 09:46 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sn. Hakan Ç., Şikayetiniz ilgili firmaya aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

Hakan
14 Eylül 2023 14:49
Eki aç
Eki aç

İletişime geçen yok maalesef, biz hala bekletiliyoruz.

PİMAPEN'CİLER 2 Aydır Beni Oyalıyor!

3 Kasım 2023 14:4412.254

"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."

14 Aralık 2023 12:227.358

Winsa kapı ve pencere ürünlerini tercih ettim. Ancak pencerelerim içeriye su sızdırıyor ve bu durumdan dolayı memnun kal...

1 Destek

İzmir Dikili Winsa  Sorun ile İlgilenmedi

21 Ocak 2024 13:582.894

"Şikayetimi 1 gün gibi kısa sürede çözümleyen ve mağduriyetimin giderilmesi için üstün çaba sağlayan Şenay Hanım a çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum."

Winsa Yaprakpen Markanın Kötü Malzeme Kötü İşçiliği!

Winsa YaprakpenMarkanın Kötü Malzeme Kötü İşçiliği!

Mert
Winsa Pencere Mağduru!

Winsa PencereMağduru!

Sinan
Winsa Pen Taktırdım Başıma Dert Aldım!

Winsa PenTaktırdım Başıma Dert Aldım!

Mikail
Winsa PVC Pencereden Dolayı Ev Isınmıyor