Huseyin sonuçtan çok memnun

Huseyin
30 Aralık 2023 20:37
Huseyin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi teşekkürlerimi iöetirim”

Merzifon Gülşehir sitesi e Blok Da 7 sakiniyim. Dışarıda yağmur yağdığında aynısı cam balkondan içeride yağıyor ve yaklaşık bir haftadır Doblo sürgülü kapı açık kaldı kapanmıyor evimi hiçbir şekilde ısıtamıyorum. Yetkili arkadaşlar 30.12.23 tarihinde geleceklerini söylemesine rağmen gelen olmadı çok mağdurum. Küçük çocuğum kapıları kapatarak üşütmemeye çalışıyorum. Markaya güveniyorum bu mağduriyetimin acilen giderilmesini rica ediyorum

02 Ocak 2024 15:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. Hüseyin K., Şikayetinizle ilgili tarafınızla görüşme yapılmış olup, sizden beklenen bilgler geldikten sonra tekrar görüşme sağlanacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

15 Ocak 2024 13:29

Sn. Hüseyin K., Şikayetinizle iligli probleminizin giderildiğine dair tutanağınız tarafımıza ulaşmış olup, sizden de yapıldığı ile ilgili onay alınmıştır. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

Huseyin
15 Nisan 2024 14:27

Sorunum giderildi teşekkürlerimi iöetirim

Egepen Sürgülü Kapı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

12 Şubat 13:37
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Winsa Amasya'daki Yeni Site İnşaatında PVC Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

Özgün
25 Aralık 2023 13:12

12 Şubat 2024 14:13
Egepen Pencereler Su Alıyor Çözüm İçin Kimseye Ulaşılamıyor!
Egepen Pencereler Su Alıyor Çözüm İçin Kimseye Ulaşılamıyor!
Kadir sonuçtan memnun

Kadir
11 Şubat 2024 19:23
"Müşteri temsilcisi Şenay Hanıma ve firma sahibi Can Bey'e teşekkür ederim. Tesadüf şu ki Winsa Genel Müdürlüğü Can Beye daha ulaşmadan Arızaya müdahale edildi. Sıkıntı giderildi diye düşünüyorum. Tekrar bir sıkıntı olduğu takdirde yine yardımcı olacaklarına inanıyorum."
winsa-cam-balkon-montajinda-yasanan-sizinti-problemi-ve-musteri-hizmetleri-sikayeti-1.jpg
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Evimde Winsa Pencere Ve Kapılardan Gelen Soğuk Hava Sorunu

İsmail