Özge sonuçtan memnun değil

Windy Car Aküsü Biten Araç

Windy Car Aküsü Biten Araç
20 Haziran 2024 04:56

14/06/2024-18/06/2024 tarihleri arasında İstanbul Havalimanı'ndaki Windy Car'dan araç kiraladık. Arabanın teslim tarihini bir gün süre ile uzattık, ancak uzattığımız günün sabahı aracı aküsü bittiği için çalıştıramadık. Kendilerine WhatsApp ve telefon ile ulaşıp durumu anlattık, takviye yapmamız istendi. Araçta takviye kablosu olup olmadığını sorduğumda, olmadığı ve takviye yapılmadığı sürece de çalışmayacağı belirtildi. Çevredeki araçlardan takviye kablosu rica ettik, ancak yoktu. Son çare olarak 4 km kadar yol yürüyüp benzinlikten 765 TL'lik takviye kablosu aldık. Arabaya 3 defa ayrı lokasyonlarda takviye yaptık. Her stop ettiğimizde takviye yapmamız gerektiğini fark ettikten sonra aracı hiç kontak kapatmadan Çanakkale-İstanbul yolculuğu yaptık. Aracı teslim ederken durumu arkadaşlara izah ettik, takviye kablosuna ilişkin dijital slipi ilettik, uzun yolculuk boyunca aracı kontak kapamadan gelmek zorunda kaldığımızı, otobana çıkıp takviye için araç aradığımızı belirttik. "Haklısınız ancak bu durumda yapabileceğimiz bir şey yok" denildi.

20 Haziran 2024 09:54 (Şikayetten 4 saat sonra)

Metin sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 22:01
Taner sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 12:31
Serdar sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 17:18
"Şikayetvar sayesinde şikayetimi müteakiben 1 saat içerisinde geri ödemeyi Windy Car şirketi gerçekleştirdi. Sitenize ve Windy Car yetkilisine teşekkür ederim."
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Windy Car Kiralamada Arıza, Yakıt Kaybı Ve Depozito İadesi Mağduriyeti

İbrahim
21 Mayıs 2025 00:20
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

18 Aralık 2024 19:41