Vestel'in Yan Urunu Windsor Klima Ve Servisin İlgisizliği Yalanları

Fatoş
12 Haziran 2024 10:59

Merhabalar arkadaşlar, ben Antalya Manavgat'ta yaşıyorum. Buranın yaz sıcaklarını bilirsiniz. Ben 60 yaşındayım ve Antik Side'de dükkan işletiyorum. Dükkanımın klimasını değiştirecektim ve reklamlarına kanarak Vestel'in yan ürünü olan Windsor marka 24'lük inverter klimayı aldım. Tanıtımlarına bakarsanız çok iyi bir soğutucuydu, kaliteliydi vs. Ancak bu ürünü almak hayatımın en büyük yanılgısı oldu. Ürünün kurulumu 29.03.2024 tarihinde Vestel Manavgat servisi tarafından yapıldı. Ürünü denemek için 01.04.2024 tarihinde çalıştırdım, hiç soğutmuyordu ve hava üflemiyordu. Servisi aradım, geldiler ve gazın havaya dönüştüğünü söylediler. Gaz basıldı ve çalışır dendi, gidildi. Havalar serin gittiği için klimayı çalıştırmadım. 04.06.2024 tarihinde klimayı tekrar denedim, ürün sadece 1 metre kadar önünü serinletiyordu. Tekrar servisi aradım, gelip bakıldı. 35 metrekare olan dükkanımda kapı girişinde hava perdesi olduğu halde dükkan içinde hiçbir şekilde serinlik olmuyordu. Servis bunu belgelediği halde, 08.06.2024 ve 11.06.2024 tarihleri arasında 3 defa aynı sorun yaşandı ve aynı servis tutanağı olmasına rağmen Vestel ana bayi bu sorunuma çare olmak yerine ürünü söküp kendi yetkili servis ortamlarında sorunun kaynağına bakacaklarını söylediler. Burası bir konfeksiyon dükkanı ve bu sıcaklarda gelen müşteriler kıyafet denerken içeriğin serin olması gerekiyor dedim ama nafile. Karşımda taş duvar gibi bir Vestel yönetici kadrosu var. Elimde tüm servis tutanakları mevcut. Ürününüzü alın, nasıl tamir edecekseniz edin diyeceğim bir insan çıkmıyor.

Ekin sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2025 17:12
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
24 Haziran 2024 11:13

Yusuf
03 Temmuz 2023 13:24
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
11 Şubat 2025 15:02