Kenan sonuçtan çok memnun

Wiky Watch S Çevrimdışı Hatası!

22 Haziran 2024 21:19
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ebru hanım. Sorunumu siz çözdünüz. Çevrimdışı hatası baz istasyonları kaynaklı (2g terkinden) sorun imiş ve tek seçenek birebir değişim imiş bilgilerinize”

Wiky Watch s saat çevrimdışı hatası veriyor? Bu nedir şimdi? Bakalım süreç nasıl işleyecek? Aldığımda pişman olacak mıyım? Ne dersiniz? Uygulamaya bağlanamayan konumuna bakmayacağım akıllı çocuk saatini ne yapayım ben? Umuyorum satış sonrası teknik destek güzel olur?

22 Haziran 2024 21:24

Saatin ekranı kırılmış ve serviste ücreti mukabilinde değişim yapmışlar idi. O gün bugün bakmadım ben saate koydum kenara kaldı. Bana değişim önermişlerdi üstüne çok para koyarak hayır ben memnunum demiştim saatten aklıma kötü kötü şeylerde gelmiyor değil hani!

24 Haziran 2024 09:48

Servisi yani IMF elektroniği aradım durumları anlattım. Bakalım gün içinde dönüş yapacağız dediler. Sonucu buradan da bildiririm sizlere.

25 Haziran 2024 21:30

Üzerine belirli bir miktar verip son modelini alabileceğimi beyan etmeleri üzerine kabul ettim napayım sağ olsun ebru hanım ilgilendi. Kargoladık saati bakalım

28 Haziran 2024 20:41

19 Nisan 2024 01:27
Wiky Watch Akıllı Çocuk Saati Sürekli Hata Veriyor
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Münevver
14 Ocak 2025 10:02

15 Ekim 2024 11:36

12 Eylül 2023 10:58
Wiky Çocuk Saati Okulda Çalışmaz.

08 Ekim 2024 10:16