Turkcell'den Aldığım Akıllı Saatte Bitmeyen Sorunlar

Turkcell'den Aldığım Akıllı Saatte Bitmeyen Sorunlar
Gürkan
26 Aralık 2024 11:01

05/07 2023 tarihinde Turkcell yetkili bayi üzerinden wiky4 Plus marka akıllı saat aldım. Yaklaşık 3 ay kullandıktan sonra kendi kendine donma, açılmama ve şarjının az gitmesi şikayeti nden dolayı servise gönderdim. Servis yapıldı şeklinde tekrar ürünü geri gönderiyor fakat yine aynı şikayet lerden tekrar servise gönderdim. Yine şikayetler devam ediyordu. Son servise gönderdiğimde arızaların halen daha devam ettiğini ürünün yenilenmesini talep ettim. Beni servisten aradılar, ürünün bataryasının garanti kapsamında değişeceğini, hoparlörünün ise patlak olduğunu bu da kullanıcı hatası olarak 500 TL ücret karşılığında değişeceklerini belirttiler. Bende kabul etmeyip ürünün tekrar geri gönderilmesini talep ettim. Ürün geldi fakat şu an şarja takılı olduğu halde çalışmıyor. Saatten ve servis hizmetinden hiç memnun kalmadım. Bu markayı tercih ettiğim için çok pişmanım. Gerekli mercilere de şikayetimi belirteceğim

26 Aralık 2024 11:26 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; En kısa sürede şikayetiniz hakkında sizinle irtibata geçeceğiz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

Sevdiye sonuçtan hiç memnun değil

Sevdiye
19 Eylül 2024 15:28

06 Ekim 2023 10:54

Wiky Watch 4 Plus Saatte Sürekli Arızalar ve Yetersiz Servis Desteği

Topraklar
27 Mayıs 10:42
Wiky Watch 4 Plus Saatte Sürekli Arızalar ve Yetersiz Servis Desteği
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 13:50
Wiky Watch 4 Plus: Sürekli Kapanan Saat Ve Çözülmeyen Sorunlar