02 Mart 2024 22:22

Bu site, var olduğunu iddia ettiği bölgeler hakkında nasıl bu kadar yanıltıcı bilgiler verebiliyor? Gördüklerim karşısında şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Var olmayan bir yer nasıl varmış gibi lanse edilebilir? Bunu yazan kişinin bile söylediklerine inanmadığını düşünüyorum. Söylemek istediğim pek çok şey var, ancak bunları kendime saklamayı tercih ediyorum. Teşekkür ederim.

profile profile profile

Sefa
Sefa

Son zamanlarda bende bunu fark ettim ve şikayet vara bakmak istedim Neyse ki yalnız değilmişim wikipedia Amerikalı bir internet girişimcisine ait şaşırmamak gerek asılsız bir ton sözde bilgi yayınlıyor ve bir şey aradığında ilk bu sitenin cevapları çıkıyor

Murat
Murat

Yanlış bir şey göremedim. Sırf sen "kürdistan yoktur" deyince bu terim ortadan yok olmuyor. Böyle bir terim gerçekte var, bu terim gerçekte kullanılıyor, o zaman Wikipedia da bu terimi anlatmak zorunda. 1- Kürdistan diye bir devlet yok. 2- Irak'a bağlı bir Kürt bölgesel yönetimi var. 3- Kürdistan denilen şey devlet değil bölge adı. Wikipedia da bunlara aykırı bir şey dememiş.

Eylül
Eylül

Bölgenin niye bayrağı var dostum? Ve bu kürtler neden tam tarihini unuttuğum bir günde kürdistan bayrağı gününü kutluyor? Wikipedia resmen bunu destekliyor demektir bu?

Onur
Onur

Murat siz halkı manipüle ediyorsunuz. Sizin gibi, düşünce ve ideolojiye sahip zihniyetler, Wikipedia’da kendi çıkarlarını öne çıkardıkları için değerlere saygı göstermiyor. Bu durum, Wikipedia’nın içler acısı halidir. İnşallah, Wikipedia’da böylesine düşünen zihniyete bir yaptırım uygulanır ve Wikipedia düzelir.

26 Nisan 2024 15:58

03 Şubat 2025 15:14
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 17:29