Beşir sonuçtan hiç memnun değil

Beşir
10 Ocak 2024 02:32

Bu durumu gerçekten yaşayan bilir, kedim ölümden döndü. Whiskas mama ile beslenen kedimin durumu ortada. Gittiğim veteriner hekim 'Eyvah! Whiskas mı veriyorsunuz? ' diyerek gözlerini açması, her şeyi anlatıyor. Dostlarımızın ömrünü bitiriyor. Kedim ileri seviye böbrek yetmezliği ve böbrek taşı problemi yaşıyor.

profile profile

Umut
Umut

Mamaların protein, mineral ve vitamin değerleri yüksek olabilir aynı olabilir ya da daha düşük olabilir. Bunlardan daha önemlisi kaliteli protein, mineraller ve vitaminlerin olması. Adı geçen mama alt segment bir mama doğal olarak içeriğinde her ne kadar dengeli görünse bile yeterli ve kaliteli değil. Doğal olarak da böreğe ve üriner sisteme zarar veriyor. Hills, N&D üst segment Royal canin, Pro plan orta segment mamalar güvenilir e-ticaret sitelerinden, pet shoplardan ve zincir marketlerden alınabilir.

Gizem

Böbrek taşı ve böbrek yetmezliği bazen kronik de olabiliyor. Bazen de yeterli miktarda su tüketimi yapmamasından kaynaklanıyor. Sen yediğin bir besin sebebiyle aniden böbrek yetmezliğinden gitmezsin değil mi? Yediği bir yiyecek yüzünden böbrek yetmezliği olan birini görmedim. Ay ben şunu yedim 5 ay sonra böbrek yetmezliğim oldu diyen biri var mi? Kediler de de bu böyle. Otomatik şelale su makinelerinden al. Durgun suyu yeterince tüketmiyor kediler. Ancak çok susarsa. Kendi kedime şelale su makinesi aldığımdan beri sürekli akan su olduğu için su taze kalıyor soğuk kalıyor kedimin su tüketimi arttı bu makine sayesinde. Kediler durgun su sevmez Çünkü. Senin sorunun burda bu iste.

Gizem

Whiskas firmasi aynı veterinerlerin yanına gidip bir gün "artık marketlere vermeyeceğiz sadece veteriner kliniklerinde satılması için size vereceğiz. Aylık şu kadar satarsanız üstüne bir de hediye vereceğiz size" desin bak bugün whiskasa ayyy whiskas mi hemen uzak dur o mamadan diyen veteriner iste ogün o mamayı sana öve öve bitiremeyecek 😃 her şey çıkar menfaat.

Gizem

Kusura bakmayın hayvan besleme uzmanıyım ve bu durum mamayla alakalı bir durum değil. Veterinerlerin en kolay yaptığı şey kendinde olmayan bir markaya çamur atmaktir. Veterinerler whiskas sevmez hep kötüler. Sebebi de whiskas marketler de satıldığı için veterinerler whiskas satamaz. Dolayısıyla deli karlar koyarak üstümüzden kazandıkları paralardan olurlar. Hekimlik kimliğine olan güveninizi de kullanarak whiskasi kötüler sizi uzaklaştırır kendinde olan markalara yönlendirir. Ben işin içindeyim o yüzden de rahatlıkla söylüyorum bugün 15 kg luk bir mamanın veteriner e geliş fiyatı atıyorum 350 TL ise size satış fiyatı 600 TL oluyor 1 pakette. Kim bu kârdan vazgeçmek ister? Neden market mamasına iyi desin? Bu kadar körü körüne inanıp peşinden takip etmeyin. Whiskasi inceledim bir beslemeci olarak. Protein yağ tuz taurin değerleri gayet dengeli. 1 yaşında british kedim var. Hiç sorun yaşamadık.

Whiskas Kedi Maması Kullananlar

Zeynep